Sözlerimizin arkasında olduk

Sözlerimizin arkasında olduk

HALKIN GÜVEN DUYMASI ÇALIŞMA HIRSIMI ARTIRIYOR

Sözlerimizin arkasında olduk

Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, ?Ne söz vermişsek her zaman bu sözlerimizin arkasında olduk. Belediyecilikte devamlılık esastır. Bu yoldan hareket ile çalışıyoruz? dedi.

HALKIN GÜVEN DUYMASI ÇALIŞMA HIRSIMI ARTIRIYOR

Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Belediye bütçesinden harcadığı her kuruşun halka dokunması gerektiğinin belirten Başkan Dedelioğlu, ?Halka yararı olmayan, harcamalar Balışeyh Belediyesinde yapılmıyor. Balışeyh Belediyesinde harcamalar hizmet için var? dedi. Dedelioğlu, ilçe sakinlerine söz verdiği hizmeti yerine getirmek için var gücüyle çalıştığını söyledi. İlçenin kalkınması yönünde her fırsatı değerlendirmek istediklerini söyleyen Belediye Başkanı Dedelioğlu, çalışmalarında ilçe halkının kendisine güven duymasının çalışma hırsını arttırdığını söyledi.

İŞÇİ VE MEMURA BORCUMUZ YOK

Belediye çalışanlarının emeklerinin karşılığının verilmesine önem verdiklerini ifade eden Dedelioğlu, seçim meydanlarında işçi ve memur maaş almadan kesinlikle kendi maaş bordrosuna imza atmayacağı sözünü unutmadığını kaydetti. Dedelioğlu, ?İşçi ve memur çalışanlarıma hiçbir borcum yok. Niyetimiz iyi idi bu niyetimize kavuşmuş olduk. ?İnsanların en iyisi insanlara hizmet edendir´ sözüne hep layık olmaya çalıştık? dedi. Yönetime geldiğinden bu yana verdiği sözlerin hep arkasında olduğunu söyleyen Dedelioğlu, ?Ne söz vermişsek her zaman bu sözlerimizin arkasında olduk. Belediyecilikte devamlılık esastır. Bu yoldan hareket ile çalışıyoruz? diye konuştu.

VİDANJÖR GELDİ

Dedelioğlu, belediyenin ihtiyacı olan vidanjör aracının, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belediyeye kazandırıldığını söyledi. Aracın yüksek değer de olduğunu dile getiren Dedelioğlu, ?Çevre ve Şehircilik Bakanlığı´na araç konusunda müracaat etmiştik. Aracın ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum? dedi.

İKİ YENİ PARK YAPILACAK

İlçenin ihtiyaçlarını öncelik sırasına göre gerçekleştirme arzusunda olduklarını söyleyen Dedelioğlu, İlçeye iki park kazandıracakları müjdesini verdi. Belediye meclisinde park yapımına karar alındığını da açıklayan Dedelioğlu, ?Parkın içerisinde oyun grupları, oturma bankları, yürüyüş parkurunun yeşil ile bezenerek ilçe halkına sunulacak? dedi.

TRAFİK DÜZENLEMESİ YAPILACAK

İlçe içerisinden geçen karayolunda trafik açsından bir takım olumsuzluklar yaşandığına dikkat çeken Dedelioğlu, ?Caddede geçişlerin daha da rahatlaması adına gerekli adımları atacağız? dedi. Atılacak yeni adımlar ile trafik geçişleri de daha kontrollü hale gelmiş olacak. Öte yandan bölgedeki kaldırım ve orta refüjde gerekli çalışmalarını da yapacağız? dedi.

MEZARLIK BAKIMI YAPIYORUZ

İlçede bulunan mezarlığın tamamında temizlik çalışmaları yanında bakımdan geçirdiklerini söyleyen Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu,?Mezarlık alanlarını rutin olarak ayda bir defa temizleyen ekipler yağışlı geçen aylarda çok daha hızlı büyüyen otları temizlemek için ayrı bir çalışma daha başlattı. Çalışmalar ilçe sınırları içinde kalan bütün mezarlıkların temizlenmesiyle devam edecek? dedi

HARCAMALAR HİZMET İÇİN YAPILIYOR

Belediye bütçesinden harcanan her kuruşun halkın yararına harcanması gerektiğini sözlerine ekleyen Dedelioğlu, ?Halka yararı olmayan, harcamalar Balışeyh Belediyesinde yapılmıyor. Balışeyh Belediyesi´nde harcamalar hizmet için var? dedi. Dedelioğlu, ilçe sakinlerine söz verdiği hizmeti yerine getirmek için var gücüyle çalıştığını söyledi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü