Söz verdiği tarihte tamamladı

Söz verdiği tarihte tamamladı

KIRIKKALE’DE BİR İLK…

KIRIKKALE’DE BİR İLK…

Söz verdiği tarihte tamamladı

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın, Ramazan Bayramına kadar tamamlanacağı sözünü verdiği, ‘İmam Buhari Taziye Evi’ dün yapılan açılış töreniyle halkın hizmetine sunuldu.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Yahşihan ilçesi Kadıoğlu Mahallecisinde bulunan Yahşihan Mezarlığına, Ramazan Bayramına kadar bir taziye evi yapılacağını duyurmuştu. Bunun üzerine 19 Şubat tarihinde çalışmalara başlayan Yahşihan Belediyesi ekipleri, ‘İmam Buhari Taziye Evini söz verilen tarihte bitirdi.

İmam Buhari Taziye Evinin açılışı, eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ve belediye müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz’ın duaları eşliğinde halkın hizmetine sunulan taziye evi Kırıkkale’de bir ilk olma özelliği taşıyor.

TÜRKYILMAZ’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Öte yandan Türkyılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bu Ramazan Bayramının hepimiz için zor olacağını belirten Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi: “İçinde bulunduğumuz zor süreçte, Ramazan Bayramını sevdiklerimizden uzakta geçirmek eminim ki hepimiz için zor olacak. Ancak bu zor zamanlarda sevdiklerimizin ve kendimizin sağlığını korumanın tek yolu izolasyona dikkat etmektir.”

“Unutmayalım ki, bu mübarek Ramazan Bayramında büyüklerimizi ziyaret edip ellerini öpemesek de, onları arayarak güzel sözler söyleyebiliriz. Ancak bu şekilde, gelecek bayramlara sağlıklı ve huzurla ulaşabiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle, bayramın sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, mübarek Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum.”



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü