Söz konusu vatansa gerisi teferruattır

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Basri Keskin, teröristlerin bayrağı indirmelerinin kabul edilemez bir durum olduğunu söyledi. Bayrağın bir milletin onuru ve şerefi olduğunu belirten Keskin, bayrağa yapılan saldırıyı kınadıklarını bildirdi.

SERT TEPKİ GÖSTERDİLER
Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Basri Keskin, Diyarbakır Lice’de ki askeri hava üstünden bayrağın PKK’lı kişiler tarafından indirilmesine sert tepki gösterdi. Kırıkkale’de bulunan dernekleri ve sivil toplum örgütlerini duyarlı olmaya çağıran Keskin, bütün derneklerin ve sivil toplum kuruluşlarının meydana inmesi gerektiğini söyledi. Keskin açıklamasının devamında, “Terör çetesi artık güneydoğu` da devlet içinde devlet gibi dağlara tepelere kendi bayraklarını diken teröristler bayrağımızı indiriyorlar, indirenlere lanet olsun. Açılım saçılım diyorlar ama bayrağımızı Diyarbakır` da indiriyorlar. Bayrak bir milletin şerefidir, onurudur.

İNDİRENLERE LANET OLSUN
Bayrağımızın rengi Çanakkale’de, Kurtuluş savaşında şehitlerimizin kanlarından alınmıştır. İndirenleri nefretle kınıyoruz.
Yüzyıllardır bayrağımızı düşmana teslim etmemek için askeriyle siviliyle şehit vermiş bu ülkede onurumuzu, gururumuzu ayakaltına alanları Türkiye Emeklileri ve yaşlıları olarak kınıyoruz.
Bu vatan hainlerini bunlara bu fırsatı verenleri kınamak için protesto etmek için vatan sever bayrak sever Kırıkkale halkını, sivil toplum örgütlerini, sendikaları ortaklaşa karar vererek meydanda basın açıklaması için göreve davet ediyoruz. Söz konusu vatan ve bayraksa gerisi teferruattır.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ