Soykırım yapmadık, vatan savunduk

Soykırım yapmadık, vatan savunduk

SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMI YALANINA KARŞI KIRIKKALE'DE EN BÜYÜK SES CUMHURİYET MEYDANINDAN YÜKSELDİ

Soykırım yapmadık, vatan savunduk

Sözde Ermeni soykırımı yalanına karşı Kırıkkale'de en büyük ses Cumhuriyet Meydanı'ndan yükseldi: Soykırım yapmadık, vatan savunduk.”

AZERBAYCAN BAYRAĞI TAŞIDILAR

Vatan Partisi, Atatürkçü Düşünce Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği ve Türkiye Gençlik Birliği üyeleri, sözde Ermeni soykırımı iddialarına karşı protesto yürüyüşü gerçekleştirdi. Atatürkçü Düşünce Derneği binası önünden, Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüyen kalabalıktan, Soykırım yalanı Amerikan planı, soykırım yapmadık, vatan savunduk” sloganları yükseldi. Azerbaycan bayrağı, Mustafa Kemal Atatürk ve Talat Paşa fotoğrafları taşıyan kalabalığa halk alkışlarla destek verdi.

ALÇAKÇA YALAN

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan kalabalık adına açıklama yapan Türkiye Gençlik Birliği Şube Başkanı Mahir Ulaş Demirkaya, Ermeni soykırımı yalanının üretildiği merkezlerin çok iyi bilindiğini ifade ederek, Ermeni diasporasından vatansızlara, iktidarından muhalefetine kadar herkes ABD Başkanı Obama'nın söylemlerine dikkat çekiyor. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ise, ‘Bilerek, isteyerek, kasıtla soykırım yapmadık' diyor. Fakat Türk milleti kimin ne diyeceği ile ilgilenmemektedir. Bu alçakça yalanı da emperyalistlerin yüzüne vurmaktadır” diye konuştu.

TÜRK MİLLETİ VATANINI SAVUNMUŞTUR

Sözde soykırım yalanının kullanılarak kurtuluş savaşına, cumhuriyete ve vatana saldırıldığını belirten Demirkaya, Bize, ‘Sizler cumhuriyetinizi soykırımlarla kurdunuz, kurtuluş savaşınızı soykırımlarla, katliamlarla yaptınız' diyorlar. Türk milletini soykırımcı, katliamcı bir millet ilan etmek istiyorlar. Buna asla izin vermeyeceğiz. Bunu ABD de, soykırımı tanıyan ülkeler de, Ermeni diasporası ve içimizdeki vatan düşmanları da iyi bilsin. Türk milleti vatanını savunmuştur ve savunmaya devam edecektir” dedi.

HOCALI'YI UNUTMADIK

Demirkaya şöyle devam etti: Bugün bu yalanı dillendirenlere bakalım. ABD, bugün dahi Ortadoğu'da yaptıkları meydandayken, bizleri katliam yapmakla suçlaması saçmalıktan ve ülkemize olan düşmanlıktan başka bir şey değildir. Fransa'nın kendi tarihçileri tanımıştır ülkelerinin soykırımlarını. Ermenistan bugün Azerbaycan'ı işgal etmişken nasıl bu yalana sarılıp çıkar sağlamaya çalışmaktadır? Tarihi iyi biliyoruz. Emperyalist devletlerin maşası Ermeni çetecilerin katlettiği insanlarımızı unutmadık. Büyük devrimcimiz, devrim şehidimiz Talat Paşa'yı unutmadık. Milli Şehit Boğazlayan Kaymakamı Ali Kemal Bey'i unutmadık. ASALA'nın katlettiği diplomatlarımızı unutmadık. Hocalı katliamını unutmadık. Ermeni soykırımı yalanının değil, bunların hesabı sorulacaktır.”



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ