Sosyal ve kültürel projelere ağırlık vereceğiz

Sosyal ve kültürel projelere ağırlık vereceğiz

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, kadınların bu seçimde önemli bir etken olduğunu söyledi. Belediye'ye geldikleri zaman kadınlar için sosyal ve kültürel projelerini hayata geçireceklerini belirten Yılmaz, projelerin oluştuğunu

KADIN KOLLARI ÇALIŞIYOR

Kırıkkale SP Kadın Kolları Başkanlığı ve tüm yönetimiyle sürdürülen seçim çalışmaları, birlik ve beraberlik içinde devam ediyor. Saadet Partisi Kırıkkale İl Kadın Kolları Başkanlığının çay sohbeti programı, hanımların yoğun katılımı ile gerçekleşti.  Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, kadınların bu seçimde önemli bir etken olduğunu söyledi. Belediye’ye geldikleri zaman kadınlar için sosyal ve kültürel projelerini hayata geçireceklerini belirten Yılmaz, projelerin oluştuğunu bildirdi.  Yılmaz konuşmasını devamında, “Kadın kollarımızın çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Kadın kollarımızın çalışmaları bizleri ziyadesiyle memnun ediyor”

 

HER EVE GİRECEĞİZ

“Birlik beraberlik içinde kardeşçe bir yönetim anlayışı için yola çıktık. Kadın kollarımızın çalışmaları ev ev ziyaretleri sonucunda halkımızın her kesimine ulaşmış olacağız. Böylece her kesimimizin sorunlarını ve sorularını dinleyerek hizmetlerimizi projelerimizi layıkıyla yapmış olacağız. Böylece 30 Mart akşamı adil bir belediyecilik yönetimi için saadet partili kadrolarla Kırıkkale halkımızın hizmetlerinde olacağız. Halkını seven ve 7`den 70`e herkese hizmet götüren, insanı yaşat ki: o da seni yaşatsın düşüncesiyle halkımıza hizmetkarlık yapacağız.”

 

BİRLİK VE BERABERLİK

“Herkesin aradığında ulaşabileceği bir belediye başkanı olacağız. Halkımızla iç içe el ele vererek hizmetlerinde bulunacağız.

Kadın Kollarımızın aynı heyecanla, hizmet anlayışıyla çalışmalarını 30 Mart`a kadar devam etmelerini bunun bir ibadet olduğunu söyleyen Yılmaz, tüm katılımcı büyüklerime kardeşlerime şükranlarımı sunarım. Çalışmalarımızın hayırlara vesile olmasını niyaz ederim. Mevla`m yardımcımız olsun”  şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız