Sosyal şehir olacağız

Sosyal şehir olacağız

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, MKE lojmanlarının yıkılıp, yüksek katlı ve içerisinde sosyal tesis içeren bir merkez yapmak istediğini söyledi.Mevcut atıl arazilerin belediyeye devredilmesi gerektiğini belirten Saygılı, önümüzdeki günlerde topl

SOSYAL ŞEHİR OLMAK İSTİYORUZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, MKE Genel Müdürü İzzet Artunç ve Vali Ali Kolat, dün bir araya gelerek MKE’nin atıl arazilerinin belediyeyi verilmesi konusunu görüştü.  Yapılan toplantıda Kırıkkale’de bulunan MKE lojmanları ve arazilerinin durumu ve değerlendirilmesi görüşüldü.Toplantı Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın MKE kurumuna yaptığı teklifleri içeren bir sunumla başladı. Mevcut lojmanların yıkılarak yerine yüksek katlı bloklarda daha fazla konutun ve sosyal tesisin yapımı sözünü veren Belediye Başkanı Mehmet Saygılı amacının şehrimizde yeşil alanların ve sosyal donatıların artırılması olduğunu vurguladı.

 

TOPLANTI OLUMLU GEÇTİ

Saygılı, MKE kurumunun mevcut atıl arazilerini belediyeye devretmesi durumunda mevcut park alanlarının korunarak artırılacağını, diğer alanların da şehirleşme anlamında Kırıkkale` ye önemli katkılar sağlayacağını belirtti. Fikirlerini yansıtan proje çalışmalarını detaylı olarak sunan Başkan Saygılı`nın Atatürk Bulvarı`nda bulunan MKE alanlarına yaptığı park çalışması da büyük beğeni topladı. Olumlu geçen toplantının ardından brifing dosyaları kurum yetkililerine sunuldu. Gerekli izinler ve detayların önümüzdeki toplantılarda netlik kazanacağı bildirildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ