Sosyal projeler tam gaz ilerliyor

Sosyal projeler tam gaz ilerliyor

Vali Ali Kolat, kentte sosyal hizmet projelerine önem verdiklerini ve yapılan projelerin en geç 2 ay içerisinde biteceğini söyledi. Sosyal projelerin Kırıkkale'yi geliştireceğini belirten Kolat, yardıma muhtaç bireylerin, yaşlıların ve engellilerin güzel

 

SON AŞAMAYA GELDİ

Vali Ali Kolat, yapımı süren sosyal hizmetler inşaatlarında incelemelerde bulundu. Vali Kolat, engelsiz yaşam merkezi inşaatının incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon Merkezinin son aşamaya geldiğini söyledi.

Mayıs ayının sonlarına doğru inşaatın tamamen bitirileceğini belirten Kolat, çalışmaların son sürat devam ettiğini bildirdi.

Engelsiz Yaşam Merkezleri’nde, kentte bulunan engelli vatandaşların rahat bir ortamda rehabilite edileceğini belirten Kolat, ailelerin de bu durumdan oldukça memnun kalacağını ifade etti.

 

2014’TE BİTECEK

Kolat, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı diğer inşaatların sürdüğünü, bunların tamamlanmasının ardından fiziki olarak iyi bir konuma gelineceğini kaydetti. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü binasını da inceleyen Kolat, inşaat için 4 milyon TL ödeneğin hazır olduğunu ifade etti. Toplamda 10-13 Milyon TL gibi bir yatırımın söz konusu olduğunu belirten Kolat, zemin artı 4 kat olan binanın 2014’de bitirilmesinin hedeflendiğini bildirdi. Ziyaret ve incelemelere, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Emniyet Müdürü Kadri Kartal ve Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Bülent Pişi’de katıldı.

 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü