Sosyal Market açıldı

Sosyal Market açıldı

Kırıkkale Belediyesi Sosyal Yardım Derneği (KIYAD) yeni sistemiyle ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarını ulaştıracak. İhtiyaç sahipleri yeni açılacak olan mağazadan alışveriş yapabilecek.

AİLELER TESPİT EDİLİYOR

Sosyal Konsey ekiplerinin tespit ettiği ailelere yardımlar konusunda yeni düzenleme getirildi. Kırıkkale Belediyesi ek binasında hizmete sunulan Sosyal Market, ihtiyaç sahibi ailelerin alışverişini rahat bir ortamda yapmalarını sağlayacak. Sosyal Market’te Sosyal Konsey ekiplerinin tutanağına göre hanede yaşayan kişi sayısı ve özel durumlarına göre puan usulüyle yardım yapılacak.

RANDEVU SİSTEMİ OLACAK

Ayrıca Sosyal Market, randevu sistemiyle çalışacak. Kırıkkale sınırları içerisinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin temel gıda ihtiyaçlarını sağlamak için kurulan Sosyal Market, hayırseverlerin katkılarıyla hizmet vermeye devam edecek. Kırıkkale Belediyesi Sosyal Yardım Derneği, şehrin saygın iş adamlarınca ihtiyaç sahibi ailelere yardım konusunda yoğun ilgi ve desteklerinden dolayı memnuniyetini ifade etti. Önümüzdeki günlerde Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve il protokolünce Sosyal Market’in resmi açılışının gerçekleşeceği bildirildi. Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen çalışmalar ihtiyaç sahibi aileleri rahatlatıyor.



Tuğba Yazan
25.04.2020 13:26:34
Muhtaç durumdayım eşim işsiz 3çocuğumla ailemin evine geldim .Hiçbir gelirimiz yok kira ve diyer borçlarımız birikmiş durumda.Ben bu yardımların hicbirinden yararlanamadım ne beş kuruş para veren oldu ne bir kilo gıda veren Allah kimseyi çaresiz bırakmasın burdan yetkililere sesleniyorum sesimi bir duyan olsun Allah rızası için.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü