Sosyal Konsey?de Çirkinlik iddiası

Sosyal Konsey?de Çirkinlik iddiası

Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konsey çalışanlarının yardım için gelen ihtiyaç sahibi kişiler arasında ayrım yaptıkları iddia edildi. Bu davranışın son derece çirkin bir davranış olduğu ileri sürüldü.

 

İNSANLAR ARASINDA AYRIMCILIK

Başkanlığını Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz?ın eşi Nebahat Korkmaz?ın yürüttüğü Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konsey görevlilerinin fakir fukaraya dağıtılmak üzere Sosyal Konseyin eşya mağazasına teslim edilen kullanılmamış ve ikinci el eşyaları ayırarak tanıdıklarına veya yakınlarına kullanılmamışlarını, tanımadıklarına ise eski ve kullanılmış ikinci el eşyalardan verdikleri ileri sürüldü. Böylesi davranışla ihtiyaç sahibi kişilerin rencide edildiği, yetkililerin bu duruma bir an önce el atması gerektiği kaydedildi

 

YETKİLİLER HEMEN EL KOYMALI

Yardım için Sosyal Konsey binasına gittiğini anlatan ve adının gizli kalmasını isteyen bir kişi kendisi ve yanında götürdüğü torunu için giyim eşyası almak istediğini ancak görevlilerin mağazada yenileri olduğu halde kendilerine eskilerini vermek istediğini, bir yandan da orada bulunan diğerlerine ise kullanılmamış yeni eşyalardan verdiğini, bununda kendilerini son derece rahatsız ettiğini öne sürdü. Bu davranışın kendisi gibi diğer ihtiyaç sahiplerini rencide ettiğini belirten kişiler bir böylesi bir hayır kuruluşunun kendini bilmez bazı kişiler tarafından adının lekelendiğini öne sürdüler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ