Sosyal Denge Sözleşmesi

Sosyal Denge Sözleşmesi

Çerikli Belediyesi ile BEM-BİR-SEN arasında, Çerikli Belediyesi'nde çalışan memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Çerikli Belediye Başkanı Emin Şahin ve BEM-BİR- SEN Kırıkkale Şube Başkanı Tunc

ÇERİKLİ HALKINA HİZMETLE MÜKELLEFİZ

İmza töreninde konuşan Çerikli Belediye Başkanı Emin Şahin, sözleşmenin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek tek amaçlarının Çerikli halkına hizmet etmek olduğunu söyledi. Başkan Şahin, “Biz her şeyden önce aynı gemide yolculuk yapan, aynı yöne giden yolcularız. Bir ve beraberiz. Çerikli halkına hizmet etmekle mükellefiz, Çalışanlarımıza da haklarını alnının teri kurumadan vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz mükellefiyetimizi yerine getireceğiz sizler de görevlerinizi en iyi şekilde yapacaksınız. Tekrar Sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

ŞAHİN’İ KUTLUYORUM

BEM-BİR-SEN Kırıkkale Şube Başkanı Tuncay Bulut ise, çalışanların lehine bir toplu sözleşme yapıldığını belirterek şöyle konuştu: “Birlik ve beraberlik içinde sosyal standartları yükseltmek için sözleşmemizi imzalıyoruz. Çerikli ye ve bize katkı sağlayan Başkan Emin Şahin’e teşekkür ediyorum” dedi. Çerikli Belediyesi ve BEM-BİR-Sen arasında imzalanan sözleşmeye göre Memur olarak çalışanlara seyyanen 300.00 TL Sosyal Denge Zammı yapıldı.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı