Sosyal Yardımlaşma Vakfı üyeleri belirlendi

Sosyal Yardımlaşma Vakfı üyeleri belirlendi

DERNEKLERDEN MÜTEVELLİLER BELİRLENDİ

Sosyal Yardımlaşma Vakfı üyeleri belirlendi

Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu ve Valilik Toplantı Salonunda Kırıkkale İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2017 yılı Mütevelli Heyeti üye seçimi Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan başkanlığında yapıldı.

DERNEKLERDEN MÜTEVELLİLER BELİRLENDİ

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevellisinde yer alan 13 Dernek Başkanının davet edildiği toplantı 5 Dernek Başkanının katılımıyla gerçekleşirken, derneklerin kendi aralarında yapmış oldukları seçim sonucunda Kırıkkale Sosyal Yardım Derneği Başkanı Hafize Yıldız ve Hasret Sosyal Dayanışma Yardımlaşma, Eğitim, Kültür ve Gıda Bankacılığı Derneği Başkanı Mehmet Güventürk oy çokluğuyla Kırıkkale İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2017 Yılı Mütevelli Heyet üyeliğine seçildiler.

ÇULLU MAHALLE MUHTARI HACI AKSAN VE AHILI MUHTARI DAVUT DOĞAN SEÇİLDİLER

22 mahalle ve 5 köy muhtarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda ise Mahalle Muhtarlarının kendi aralarında yapmış oldukları seçim sonucunda Çullu Mahalle Muhtarı Hacı Aksan oy çokluğuyla ve Köy Muhtarlarının kendi aralarında yapmış oldukları seçim sonucunda da Ahılı Köy Muhtarı Davut Doğan oy birliğiyle Kırıkkale İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2017 yılı Mütevelli Heyet üyeliğine seçildiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü