Sosyal yardım devam edecek

Sosyal yardım devam edecek

YILDIZ, TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ

Sosyal yardım devam edecek

Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konsey (KIYAD) 7. Olağan kongresi Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. KIYAD Başkanı Hafize Yıldız, 2017 yılında da sosyal yardımların devam edeceğini söyledi.

TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ

Konseyin faaliyet denetim kurulu raporları okunarak raporlarının ayrı ibrası kabul edildi. KIYAD yönetim ve denetim kurulu seçimi yapıldı. KIYAD Derneği Başkanı olan Hafize Yıldız tekrar derneğin başkanı olarak seçildi. KIYAD Dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleşen kongrede Hafize yıldız 2015-2016 faaliyet raporunu okudu. Faaliyet raporunda 2015 yılında 128 aileye 2016 yılında 128 aileye yardım yapıldığı ifade edildi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Ayrıca Sosyal Konsey Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere 48 Bin TL değerinde yardım yapıldığını söyleyen Hafize Yıldız, projeler kapsamında da ihtiyaç sahibi aileler ile bir araya gelerek, çalışmaların devam ettiğini belirtti. Yıldız, Sosyal Market´in açıldığından itibaren 2 bin 596 aileye ulaşılarak erzak yardımı yapıldığını söyledi. Kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunan Hafize Yıldız çalışmaların artırılarak devam edileceğini söyledi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü