Sosyal Denge Sözleşmesi bir ay önce imzalandı

Sosyal Denge Sözleşmesi bir ay önce imzalandı

İMZALANMADIĞI İDDİA EDİLEN SÖZLEŞMEYLE İLGİLİ BEM-BİR-SEN ŞUBE BAŞKANI BULUT AÇIKLAMA YAPTI

İMZALANMADIĞI İDDİA EDİLEN SÖZLEŞMEYLE İLGİLİ BEM-BİR-SEN ŞUBE BAŞKANI BULUT AÇIKLAMA YAPTI

Sosyal Denge Sözleşmesi bir ay önce imzalandı

Kırıkkale Belediyesi ile Bem-Bir Sen arasında imzalanmadığı ileri sürülen Sosyal Denge sözleşme ile ilgili açıklama yapan Bem-Bir ?Sen Şube Başkanı Tuncay Bulut iddiaların gerçeği yansıtmayan asılsız iddialar olduğunu bildirdi.

TUNCAY BULUT İDDİALARI YALANLADI

Kırıkkale Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında imzalanmadığı ileri sürülen Sosyal Denge Sözleşmesi ile ilgili açıklama yapan Bem-Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Tuncay Bulut açıklamasında, ?Kırıkkale Belediyesi ve Bem-Bir-Sen arasında Sosyal Denge sözleşmesi imzalanmıştır. Yapılan protokolde belirtilen Sosyal Denge tazminatı maaşlara yansıtılmıştır? dedi.

ASILSIZ, GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Haberin asılsız olduğu ve gerçeği yansıtmadığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi  ?Haber kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Bu haber yayınlanmadan önce, tazminat ödemeleri memur bordrolarına yansıtılmıştır. Haberin hiç bir kaynak gösterilmeksiniz yayınlanması gazetenin art niyetini ortaya koymaktadır. Bu haber ile alakalı olarak yönetim kurulumuza sorulsa idi gereken cevabı bizler açıklayabilirdik.?

BİREYİ YAŞAT Kİ TOPLUM YAŞASIN

?Bireyi yaşat ki toplum yaşasın, düsturunda olan Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı, göreve geldiğinden itibaren tüm çalışanların haklarını sonuna kadar savunmuş ve bundan sonrada savunmaya devam edeceğinden şüphemiz yoktur. Bu bağlamda, sendikamız ve Belediye çalışanlarımız adına Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı´ya teşekkürü bir borç biliriz. Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı ve Sendikamızı yıpratmak maksadıyla yapılmış olan bu asılsız haber ile alakalı olarak yasal süreç başlatılmıştır.?



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı