SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ MİLLİ GÖRÜŞ

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ MİLLİ GÖRÜŞ

Saadet partisi Kırıkkale Milletvekili Adayları Faruk Vurgun, Selami Çakır, Ramazan Gözalan Dulkadiroğluları Gazibeyli Derneği?nin şenliğine katıldılar. Adaylar daha sonra Kırıkkale Celal Bayar parkında vatandaşlar ile sohbet ettiler.

MECLİS`E GİRMELİYİZ
12 Haziran`da yapılacak olan seçimlerin önemine vurgu yapan Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili adayı Faruk Vurgun, mutlaka Milli Görüş`ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi`nin de Meclis`e girmesi gerektiğini söyledi. İktidara geldikleri takdirde Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinden başlayarak bütün ülke genelinde kalkınma hamlesi başlatarak gerçek kalkınmayı ve büyümeyi sağlayacaklarını belirten Vurgun, bütün vatandaşlarımızın da doğumundan itibaren devlet tarafından sosyal güvenceye kavuşturulacağını söyledi.

EĞİTİM SİSTEMİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ
Adaylardan Selami Çakır?da iktidara geldiklerinde eğitim alanındaki sorunlara da el atacaklarını ve zorunlu eğitimi farklı bir formatta uygulayarak her alanda ihtiyaç duyulan elemanların da yetiştirileceğini ifade etti. İmam Hatip Liselerinin orta kısımlarını açacaklarını ve Kur`an kurslarına yönelik yasakları da ortadan kaldıracaklarını kaydeden Çakır, ülkeyi fabrikalarla donatıp işsizliğin, açlığın ve yoksulluğun önüne geçeceklerini bildirdi.

TÜM SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ MİLLİ GÖRÜŞ
Özelde Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgesindeki, genelde ise Türkiye`nin bütün sorunlarının tek reçetesinin Milli Görüş`te olduğunu söyleyen Çakır, ?Milli Görüş`ün tek partisi olan Saadet Partimiz, hem Türkiye için, hem İslam Âlemi için, hem de bütün dünya için tek çaredir? şeklinde konuştu. Adaylardan Ramazan Gözalan ise, ?Başbakan Çarşamba günü İlimize geldi 64 tane tesis açmış benim bildiğim tesiste insanlar çalışır iş ortamı olur İktidar ise tesis diye yol derslik spor salonuna diyor. Bunlar kalkınmayı böyle anlıyor biz iktidara gelince insanlara iş imkanı sunacağız. Herkes AKP`den şikayetçi. Daha önceki yaptıklarımızı söylüyoruz, hemen hatırlayıp tasdik ediyorlar. Çok kişiyi ikna ediyoruz. Seçime kadar ve seçimden sonrada bütün gücümüzle milli görüşü anlatmaya devam edeceğiz

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız