Sorunlarımızın çözülmesini bekliyoruz

Sorunlarımızın çözülmesini bekliyoruz

TÜRKİYE İŞÇİ EMEKLİLERİ DERNEĞİ´NDEN SAADET PARTİSİNE ZİYARET

TÜRKİYE İŞÇİ EMEKLİLERİ DERNEĞİ´NDEN SAADET PARTİSİNE ZİYARET

Sorunlarımızın çözülmesini bekliyoruz

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, beraberindeki heyetle Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili adaylarını ziyaret etti.

HÜKÜMET EMEKLİSİNE SAHİP ÇIKMIYOR

Ziyarette konuşan Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, mevcut iktidarın emeklilere bakış açılarının kendilerini hüsrana uğrattığını, yeni hükümete daha çok iş düştüğünü ve emeklilerin birikmiş olan sorunlarını çözülmesini beklediklerini ifade ederek, Saadet Partisi Milletvekili adaylarına hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, başarılar diledi.

EĞRİ CETVELDEN DOĞRU ÇİZGİ ÇIKMAZ

Aytekin´in ardından Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayı Faruk Vurgun ise, eğri cetvelden doğru çizginin çıkmadığını, İktidardaki kişilerin değil zihniyetlerin değişmesi gerektiğini ifade etti. Emir olunduğun gibi dosdoğru olmanın temel şiarları olduğunu ifade eden Vurgun, siyasi mücadeleleri boyunca her zaman doğruların ve doğruluğun yanında yer aldıklarını, inandıkları değerlerden asla taviz vermediklerinin altını çizdi. Vurgun ?Bizler geçmişte Milli Görüş hükümetlerinde çalışanlara ve emeklilere hak ettikleri değeri nasıl vermiş isek, İnşallah meclise girdiğimizde nerede kalmıştık diyerek, üzerimize düşün her görevi yerine getireceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır? dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı