Sorunlarımızı iyi biliyorum

Sorunlarımızı iyi biliyorum

Kemal Baran 3 Şubat 2013 Pazar günü yapılacak olan Oda Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Adaylığını açıklamak için çiğ köfte partisi düzenleyen Baran, ?Başkan seçildiğimde, yönetimle istişare yapmadan hiç bir karara imza atmayacağım? dedi. Baran paz

SEÇİMDE 3 ADAY YARIŞACAK

Kırıkkale Sebzeciler ve Pazarcılar Odası olağanüstü kongresi Pazar günü yapılacak. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri toplantı salonunda Saat.13.00?da yapılacak olan kongreye 3 adayın girmesi bekleniyor. Başkanlık için daha önceden Orhan İba ve Harun Pekuz adaylığını açıklamıştı. Pazarcı esnaflarından Kemal Baran?da çok sayıda esnafın katılımıyla adaylığını açıkladı.

DIŞARDAN DEĞİL İSİMİZDEN

Kırıkkale Sebze ve Meyveciler Başkan Adayı Kemal Baran Çarşamba pazarında pazarcı esnafı çiğ köfte partisinde buluştu. Yoğun ilgi karşısında kendini desteleyen esnafa şunları söyledi. ?Ben 40 senelik pazarcı esnafıyım. Sizlerin sıkıntısını buranın bir esnafı olarak benden daha iyi kimse anlayamaz. Yıllardır pazarcı esnafının üçüncü sınıf imajına düştüğünü bilmekteyiz. Biz bu imajı ortadan kaldırmak ve sizlerle beraber hareket edip pazarlarımızı eski durumuna getirmek için elimizden gelen çabayı sarf etmek için karşınızdayım sizlerin oylarına talibim? dedi.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Adaylığının yanı sıra yönetim kurulu adaylarını da açıklayan Başkan Adayı Baran ?Yönetimimizde Bekir Çağlar, Tekin Yıldırım, Hasan Dalbudak, Halil Koçak, Mustafa Deniz İçinak Denetleme Kurulu üyesi adayları; Mustafa Kemal Şen, Efendi Özcan, Adem Düzcan, ile birlikte Kırıkkale Sebzeciler ve Meyveciler Odası yönetimine talibiz. Tüm üyelerimizi kongreye  katılmaya bekliyorum. Yapılacak olan kongremizin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bütün adaylara başarılar diliyorum?  diye konuştu.

PAZARCININ SORUNUNU BİLİYORUM

Seçimi kazanmaları halinde yapacakları projeler hakkında bilgiler veren Başkan Adayı Baran ?Pazarcı esnafını ikiye bölmeden aynı çatı altına toplayacağım, belediye ile Koordineli bir şekilde çalışıp, market önlerindeki stantları kaldırmak için elimden gelen çabayı sarf edeceğim. Gerekirse pazarlarımıza servis araçları tahsis etmek için çabalayacağız. İnsanlarımız gözüne hitaben pazarlarımızda tertip ve düzen sağlamak için kılık kıyafet düzeni getireceğim. Belirli aylarda birlik beraberlik toplantıları düzenleyeceğiz. Senede bir defa sebzeciler odası başkanlığı altında, eğlence tertip edeceğiz. Odamıza yan gelir sağlayarak pazarcı esnaflarımızdan durumu bozuk ve maddi çıkmaz içine giren arkadaşlara bu ödenekten para vereceğiz ve en önemlisi Çarşamba pazarının kalkmaması için elimizden geleni yapacağız?.dedi

ESNAFIN ÇOĞUNLUĞU YANIMDA

Baran?ın yanında olduklarını belirten Pazarcı esnafları ?O içimizden biri. Bize başkan koltuğunda oturan başkan değil. Sıkıntılarımızı dile getirip çözüm yolları arayacak başkan lazım. Bunun için Baran içimizden bir esnaf, bizim sıkıntılarımızı bizden iyi bilmektedir. Bizimde Baranın yanında olmamızın ana sebebi budur. Bu kalabalıkta bunun en canlı örneğidir 150 aşkın bir üye burada Baran?ı desteklemektedir. Amacımız başkan adayımız Kemal Baranla pazarlarımızın eski imajını geri kazanmaktır. Bunu da Baran?ın başaracağına inanıyoruz.?dediler.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü