Sorunları yenide dinliyoruz

Sorunları yenide dinliyoruz

AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyon Başkanı Oğuz Kağan Köksal nöbetçi vekil uygulaması kapsamında partililerle bir araya geldi. Köksal kendisine iletilen sorunların çözümü için girişimlerde bulundu. Vatandaşlarla sohbet etti. Köksal

HER HAFTA GELMEYE ÇALIŞIYORUZ
Nöbetçi vekil uygulaması kapsamında hafta sonunda Kırıkkale?ye AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal partililerle bir araya geldi. Vatandaşlar ile tek, tek sohbet ederek sorunlarını dinleyen Köksal nöbetçi vekil uygulaması ile Kırıkkale?nin sorunlarından uzak kalmadıklarını sorunları yerinde çözdüklerini söyledi  Köksal ?Bu uygulamayı sürdürüleceğiz ve vatandaşların ayağına geliyoruz bizler elimizden geldiği kadar her hafta gelmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinleyip çözmeye çalışıyoruz? dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Nöbetçi vekil uygulamasının Kırıkkale adına önemli bir uygulama olduğunu söyleyen Oğuz Kaan Köksal bazı vatandaşlar ise milletvekillerinin kendilerinden uzak olmamasının güven verici bir durum olduğunu söylediler. Vatandaşlar sorunları ile ilgilenilmesinin AK Partinin sözleri arasında olduğunu ve bu sözün tutulduğunu belirterek ?Seçim öncesi vaatler birer birer gerçekleşti. Kırıkkale?nin geleceği hakkında daha iyimser düşünüyoruz.  Vekillerimize de ayrıca bizimle yakın diyaloglar kurdukları için teşekkür ettiler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ