Sorunları pratik çözeceğiz

Sorunları pratik çözeceğiz

Kırıkkale Güç Birliği Yönetim Kurulu Vali Hakan Yusuf Güner?in Başkanlığında toplandı, Toplantıda çeşitli gündem maddeleri görüşüldü. Vali Güner. ?şehrin valisi olarak bütün sorunları daha pratik bir şekilde çözmeye yönelik çalışma alanlarını netleştiriyo

ZİYARET PROGRAMI OLUŞTURULDU
Valilik Toplantı Salonu?nda gerçekleştirilen toplantıda çeşitli gündem maddeleri görüşüldü. Yatırımcı için neden Kırıkkale kitapçığının ve bilgilendirme CD?sinin hazırlandığını belirten Güner yatırım ziyaretlerine ise bugün start verileceğini söyledi. Güner ?Bir ziyaret programı oluşturuldu. Bu programa bugün başlayacağız. Ankara Ticaret Odası ile başlayacak olan ziyaretlerimiz devam edecek. Savunma Sanayi, Savunma Müsteşarlığı ve TÜBİTAK işbirliği ile üretilen ürünlerin sergileneceği bir stand kuracağız? dedi. Güner ayrıca SMMMO ve TSO ile gerekli görüşmelerin yapıldığını ve Ramazan ayı içerisinde iş adamları ile iftarda bir araya gelmeyi düşündüklerini söyledi.

ESNAFA YÖNELİK ÇALIŞMA DEVAM EDİYOR
Küçük esnafa yönelik çalışmaların da devam ettiğini belirten Güner küçük esnafın sorunları ve taleplerine yönelik iyileştirme çalışmaları yapacaklarını dile getirdi. Güner ayrıca üniversite ile şehrin bütünlüğünü sağlamak adına ilişkilerin güçlendirilmesinin de gündemde olduğunu belirterek ?Bu konuda da bir değerlendirme yapacağız? dedi. Güner ?Başbakan Yardımcımız Beşir Atalay?ın destekleri ve milletvekillerimizin katılımları ile şehrin valisi olarak bütün sorunları daha pratik bir şekilde çözmeye yönelik çalışma alanlarını netleştiriyoruz? ifadelerinde bulundu.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ