Sorunları dile getireceğiz

Sorunları dile getireceğiz

Türkiye?nin en büyük konfederasyonu Memur-Sen ve iş kolunda en büyük memur sendikası olan Sağlık Sen çalışmalarına devam ediyor. Sağlık Sen Kırıkkale Şubesi Başkanı Murat Çaykara, Hacı Hidayet Doğruer Devlet Hastanesi Yeni Doğan Ünitesi ve Doğum Bölümü ça

SAĞLIK SEN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ DOĞUMHANE PERSONELİYLE KAHVALTI YAPTI

ÇAYKARA TEŞKİLAT YASASI`NI ANLATTI
Kırıkkale Sağlık Sen Şube Başkanı Murat Çaykara, geçtiğimiz son üç yılda Türkiye`nin en hızlı büyüyen sendikası olan Sağlık-Sen?in gece gündüz demeden insanların sağlığı için çalışan sağlık çalışanlarının yanında olduğunu belirterek, ?Sağlık Bakanlığı 663 sayılı Teşkilat Yasası`nda yapılan değişiklikler, çalışanların mesleki bağlılıkları ve motivasyonlarını olumsuz etkileyen sorunlar olmak üzere performans sisteminde yaşanan sorunlar, sağlık çalışanlarının döner sermaye tavan oranlarının adil şekilde belirlenmesi gibi sorunları, kamu hastaneleri birliği ile personel istihdamı ve hareketliliği konusunda illerde ne gibi uygulamaların ne şekilde yapılacağı ile ilgili bilgilendirme toplantılar yapılmalıdır.? dedi. 
 
BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Sağlık çalışanlarına görüşlerini açıklayan Çaykara, çalışanların sorunlarını da dinledi. Bu sorunlarla ilgili notlar alan Çaykara, sorunların çözümü konusunda hastane yönetimi ve diğer ilgili kurumlarla görüşeceklerini de ifade etti. Çaykara, ?Bize her türlü sıkıntınızı dile getirebilirsiniz. Çözüm noktasında elimizden geleni elbette yapacağız. Biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin sorunu herkesi ilgilendirir. Sizler insan sağlığı için çalışan fedakâr insanlarsınız. O yüzden değeriniz çok büyük? dedi.
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ