Sorunları çözmeye talibiz

Sorunları çözmeye talibiz

İYİ Parti İl Başkanı Bülent Altınışık,“Ülkemizin içinden çıkmaz gibi görünen sorunları var. Çok birikimli kadroları ile İYİ Parti bu sorunları çözmeye taliptir”dedi.

KATILIM VE ÜYE KAYITLARI DEVAM EDİYOR

İYİ Parti Kırıkkale teşkilatına katılımlar ve üye kayıtları aralıksız sürüyor. Parti birası seçim öncesi partilerde yaşanan kalabalığı andıran görüntülere sahre oluyor. Geçtiğimiz hafta sonu hafta sonu 100 kişilik bir gurubun liderliğini yapan Ahmet Bedir arkadaşları ile partiye üye olarak destek verdi. İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Arap Osman Baran üye katılımı öncesi vatandaşlar ile ülke gündemi ve İYİ Parti’nin herkese iyi geleceğini söyledi. Teşkilat Başkanı Arap Osman Baran “Yıllarca insanlar iktidar ve muhalefet arasında sıkışıp kaldı. Bir yerde geçirgenlik bitmiştir. Bu geçirgenliğin oradan kalkması geriyordu. İnsanlar kutuplaşmıştı. Birbirine selam veremez hale gelmişti. Bu sebeple vatandaşımız sıkıntı içinde idi”

 

TÜRKİYE’Yİ KUCAKLAYAN BİR ANLAYIŞ

Başkan Baran, “İYİ Parti olarak insanları bir araya getirmek, hoşgörüyü, zarafeti yeniden tesis etmek için bir yapı gerekiyordu. İşte bu sebeple Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener bu partiyi kurdu. İdeolojik saplantılardan uzak bir kitle partisi olarak tüm Türkiye’yi kucaklayan bir anlayışla iktidara geleceğiz. Partimize 100 kişilik bir grupla üye olan Ahmet Bedir ve arkadaşlarımız kutluyor, bizleri tercih ettikleri için teşekkür ediyorum”diye konuştu.

 

SORUNLARI BİZ ÇÖZERİZ

İYİ Parti İl Başkanı Bülent Altınışık ; ‘Ülkemizin içinden çıkmaz gibi görünen sorunları var. Çok birikimli kadroları ile İYİ Parti bu sorunları çözmeye taliptir. Ülkemizin gerek siyasi gerek ekonomik olarak çok zor günlerden geçtiği hepimizin malumu. Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, ortak paydası Türkiye’yi sevmek ve muasır medeniyet seviyesine taşımak olan herkesi iyi partimize davet ediyoruz. Parti programımız milletin bölünmezliği, her vatandaşın sosyo- ekonomik özgürlük ve insani yaşam kalitesini yükseltmek üzerine kuruludur. Kadın haklarına verdiği önem kadınlarımızın sorunlarına çare olacaktır. Kadrolarımızın hepsi birbirinden değerlidir. Gönül gözü açık, akıl gözü açık insanların kader noktasıdır İYİ Parti”

HALKIN MECLİSİ OLACAK

“Kardeşlik duyguların tesisi bizim için son derece önemli. Memleketimiz 20 yıldır tek bir parti iktidarında kalmıştır. Sağ- sol kavgası 1980 öncesinde kalmalı halk menfaatlerinde birleşilmelidir ki bu adres İYİ Parti’dir. Kendisini seçen ve seçtiren halka koltuğa yerleştikten sonra kibirle bakanları o koltuklardan indireceğiz. Bu sandığa getirmesini bildiği gibi sandıkta götürmesini de bilir. Mevcut ve geçmiş iktidarlar döneminde pastadan en az payı alan illerden biri de maalesef Kırıkkale olmuştur. Bu gidişe artık İYİ Parti ‘dur’ diyecektir. Siyaset bölgeye yatırım yapacakların önünü açmamıştır. İYİ Parti bunları hep düzeltecektir. Kırıkkale İYİ Parti ile şahlanacaktır. Milleti, milletin egemenliğini tekrar tesis etmeye davet ediyoruz. İşlevsiz kalan, tek adam rejimiyle asimile edilmiş Türkiye Büyük millet meclisini tekrar halkın meclisi yapacağız” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız