Sorunları birinci ağızdan dinliyoruz

Sorunları birinci ağızdan dinliyoruz

ÇALIŞMALARDAN MEMNUNUZ

Sorunları birinci ağızdan dinliyoruz

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Halk Günü´nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların istek, talep ve şikâyetlerinin dinlendiği toplantıda Saygılı, vatandaşlarla tek tek ilgilendi.

KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 141´ncisi düzenlenen halk günü etkinliğinde vatandaşların sorunlarını dinledi. Halk günü etkinliği başkanlık makamında Saygılı, Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi. Halk günü etkinliğine katılan vatandaşlar, sorunlarını aracısız bir şekilde anlattı. Saygılı sorunları dinleyerek çözümü için talimatlar verdi.  Vatandaşlarla bir araya gelmeye ve sorunlarını dinlenmeye devam edildiğini belirten Saygılı, etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

ÇALIŞMALARDAN MEMNUNUZ

Kırıkkale´nin çeşitli mahallerinden gelen vatandaşlar Saygılı´ya teşekkür ederek Belediye çalışmalarından memnun olduklarını belirttiler. Saygılı, halk gününün göreve geldiğinden beri devam ettiğini, bu sayede vatandaşların sorunlarını birinci ağızdan dinlediklerini söyledi. Sorunlarının çözümü konusunda ilgili birim müdürlerine talimatlar verildiğini söyleyen Saygılı ?Kırıkkaleli hemşerilerimizin taleplerini, belediyemizden beklentilerini birebir dinleyip, çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz. Oldukça verimli geçen bu halk günü etkinliğine katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü