Sorunlar ortadan kalkacak

Sorunlar ortadan kalkacak

Demokrat Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu, kentin sorunlarını bildiğini ve sorunlara çözüm bulmak için çalışacaklarını söyledi. Başkan olması durumunda Kırıkkale'nin, yol, çöp, su gibi sorunlarını ortadan kaldıracağını belirten Eroğlu, ma

SPORA VE SPORCUYA ÖNEM

Demokrat Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu, yerel seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Kırıkkaleli vatandaşların teveccühlerinden memnun olduğunu belirten Eroğlu, Kırıkkale’yi her yönde geliştireceklerini ve bu konuda kendilerine güvendiklerini söyledi. Şehrin ismini taşıyan Kırıkkalespor’un da destekleneceğini belirten Eroğlu, spora ve sporcuya destek veren belediyecilik anlayışını benimseyeceklerini bildirdi. Eroğlu, kentin sorunlarını bildiğini ve sorunlara çözüm bulmak için çalışacaklarını söyledi. Başkan olması durumunda Kırıkkale’nin, yol, çöp, su gibi sorunlarını ortadan kaldıracağını belirten Eroğlu, maaşlarını alamayan belediye işçilerinin de maaşlarını tek kalemde ödeyeceği garantisini verdi.

 

OY VERİRKEN VİCDANLARINIZA DOKUNUN

Kent genelinde seçim çalışmalarını başladığını belirten Eroğlu, Kırıkkale’de gezmedik mahalle bırakmayacaklarını ve vatandaşların isteklerini değerlendireceklerini söyledi. Her gittiği mahallede vatandaşlardan olumlu tepkiler aldığını belirten Eroğlu, çalışmaların devam ettiğini ve seçimi kazanması halinde önemli çalışmalar ve projeleri hayata geçireceklerini bildirdi. Eroğlu,vatandaşların oy kullanırken 10 yıllık Kırıkkale’yi göz önünde bulundurmaları gerektiğini açıkladı.

 

KIRIKKALE HEP GERİYE GİTTİ

10 yıldır mevcut belediyecilik anlayışının Kırıkkale’yi geriye götürdüğünü iddia eden Eroğlu, amaçlarının şehri yeniden geliştirmek olduğunu ifade etti. Büyüyen bir Kırıkkale için elini taşın altına her zaman koyacağını bildiren Eroğlu, bazı şeylerin artık değişmesi gerektiğini belirterek, 30 Mart’ta Kırat bayrağını belediyeye asacaklarını iddia etti. Mevcut iktidarın belediyesinin işçilere maaş vermekten aciz olduğunu belirten Eroğlu, tüyü bitmemiş yetimlerin ve mağdur ailelerin haklarını sonuna kadar savunacaklarını kaydetti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız