Sorunlar giderilmezse dillendirmeye devam edeceğiz

Sorunlar giderilmezse dillendirmeye devam edeceğiz

CHP İL BAŞKANI AHMET ÖNAL, SAĞLIK VE EKMEK KONUSUNDA CİDDİ SORUN OLDUĞUNU SÖYLEDİ. KESKİN´DEKİ SU KESİNTİSİNİN GİDERİLMESİNİ İSTEDİ VE EKLEDİ:

CHP İL BAŞKANI AHMET ÖNAL, SAĞLIK VE EKMEK KONUSUNDA CİDDİ SORUN OLDUĞUNU SÖYLEDİ. KESKİN´DEKİ SU KESİNTİSİNİN GİDERİLMESİNİ İSTEDİ VE EKLEDİ:

Sorunlar giderilmezse dillendirmeye devam edeceğiz

CHP İl Başkanı Av. Ahmet Önal Kırıkkale´de sağlıkta ciddi sorunların olduğunu, ekmek sorunun ve Keskin´deki su sıkıntısının büyük boyutlara ulaştığını belirterek yetkilileri göreve çağırdı. Sorunlar konusunda açıklama yapılması çağrısında bulunan Önal, ?Sorunlar çözülmez, halkın mağduriyeti giderilmez ise sorunları dillendirmeye devam edeceğiz? dedi.

VATANDAŞ HASTANELERE ULAŞAMIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ahmet Önal, son günlerde çok sayıda vatandaşın Kırıkkale İl Merkezimizde hastane olmaması dolayısıyla mağdur olduklarını beyan ettiklerini belirterek. Yüksek İhtisas Hastanesinin de Tıp Fakültesi Hastanesi´nin de şehrin dışında olması sebebiyle vatandaşların sağlık hizmetlerine erişimde oldukça sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Önal konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, ?Zaten şehrimizde belediye otobüsleri de bulunmadığından gece geç vakitte hastası olan vatandaşlarımız sadece özel taksi kiralayarak hastalarını hastaneye yetiştirmeye çalışmakta, böylece hem hastaneye ulaşmak uzun bir zaman almakta hem de zaten dar gelirli olan vatandaşlarımız taksi ücreti ödemek zorunda kalmaktadır. Bu mağduriyetlerin önüne geçilmesi için Yenimahalle´de bulunun Devlet Hastanesinin yeniden tüm poliklinikleri ile faaliyete geçmesi, acil servisinin eski işlevine kavuşması vatandaşlarımızı da rahatlatacaktır. Bu hususta İl Sağlık Müdürlüğümüzü göreve çağırıyoruz. Partimize gelerek şikâyetlerini anlatan vatandaşlarımıza ses olabilmek için bu mağduriyetin bir an önce giderilmesini talep ediyoruz? şeklinde ifadelere yer verdi.

EKMEK FABRİKASI NEDEN ÇALIŞMIYOR?

Önal Belediye Ekmek Fabrikasının neden çalışmadığını merak ettiklerini belirti Önal Belediye´nin yığınca para vererek oluşturduğu bu tesisin kapısına kilit niye vuruldu. Bu soruya Kırıkkale Belediyesi´nin acilen cevap vermesini bekliyoruz. Bazı mahallelerde ekmek 1 TL den satılıyor. Belediye Halk Ekmek Fabrikası çalışmadığı için vatandaşımıza ekmek oldukça pahalıya satılıyor. Kırıkkale halkı en temel gıda maddesi olan ekmeği ulaşmakta dahi zorluk çekiyor. Kırıkkale Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasının neden hizmet vermiyor sorusu şehrimizde en fazla merak edilen konuların başında geliyor. Bu konuda bizler Kırıkkale Belediyesinden gelecek yanıtı merakla bekliyoruz. Kırıkkale Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı bu konuda bir açıklama yapacak mı? Yoksa Vatandaşın vergisi ile kurulan bu tesisler tıpkı MKE Tesisleri gibi kendi kaderine mi terk edildi? Bu sorunun yanıtını bekliyoruz.? Şeklinde ifadeler kullandı.

KESKİN HALKI AYLARDIR SUSUZ MAĞDUR

İl Başkanı Önal Keskin´deki uzun süredir çözülemeyen su probleminin her geçen gün Keskin Halkının mağduriyetini daha da arttırdığını ifade etti. Önal açıklamasında şu ifadelere yer verdi ?Vatandaşlarımız hala 21. Yüzyıl Türkiye sinde suya ulaşmakta maalesef problem yaşamaktadır. İktidar Partisi belediyesi ve milletvekili ne yazık ki 2 aydan fazla süredir Keskin de adeta vatandaşa zulüm olan su problemini çözemediler. Biz buradan İktidar Partisi yetkililerine sesleniyoruz. İmkânınız mı yok yetkiniz mi? Eğer her ikisi de varsa neden hala Keskin Halkının su problemini çözemediniz. Bu konu da CHP Keskin İlçe Başkanımız Sayın Haşmet Aytaç a birçok Keskinli hemşerimiz su sıkıntısından dolayı yaşadığı problemleri anlatmaktalar. Biz Keskin de yaşanan ve belediyenin çözmekte yetersiz kaldığı ve adeta zulme dönüşen su probleminin takipçisiyiz. Keskin İlçe Başkanımız da bu sıkıntıyı İlçe Örgütümüz ile yakinen takip etmektedir. Kırıkkale Halkının tüm problemlerinin çözümünde CHP İl ve İlçe Örgütümüz üzerine düşen sorumluluğu yerine getirme getirecektir. Ayrıca şehrimizde yaşanan tüm problemlerin dillendirilmesi ve çözümünde CHP kadroları halkımızın sesi olmaya devam edecektir.?



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı