Sorumluluğunu bilen bir gençlik istiyoruz

Sorumluluğunu bilen bir gençlik istiyoruz

GENÇLERİN SORUNLARIYLA İLGİLENMELİYİZ

Sorumluluğunu bilen bir gençlik istiyoruz

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş AK Parti gençliğinin sorumluluğunu bilen bir gençlik olduğunu söyledi ?Bizler sorumluluğunu bilen gençleriz. Bizim gibi sorumluluğun bilen gençlerin yetişmesini istiyoruz? dedi.

ULAŞILMADIK GENÇ KALMAYACAK

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş Kırşehir ziyareti öncesi, AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları İl Başkanı Müjdat Yurtseven ve yönetim kurulu üyelerini parti binasında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi veren Gençlik Kolları İl Başkanı Müjdat Yurtseven hem üniversitede hem Kırıkkale merkez ve ilçelerde çalışmaların aralıksız devam ettiğini ve Kırıkkale´de ulaşmadık genç kalmaması için çalıştıklarını söyledi.

GENÇLERİN SORUNLARIYLA İLGİLENMELİYİZ

Kırıkkale´ye ilk defa geldiğini ve bundan sonrada sık sık ziyaretler yapacaklarını belirten AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ziyarette yaptığı konuşmada, siyaseti ve siyasi mekanizmayı Allah rızası için ve ülke menfaatleri doğrultusunda yaptıklarını söyledi. Ülkeyi yöneten organizasyonun gençlik sorumluları olduğunu AK Parti Gençlik Kollarında anlatan Ecertaş, ?Damarlarımıza kadar iktidar partisinin gençlik sorumlusu olarak her bireyden bizler sorumluyuz. Bu sorumluluk kapsamında her genç ile birebirde görüşmeliyiz? dedi.

GENÇLİĞE YÖNELİK ÇALIŞMALAR YAPMALIYIZ

Kendilerini eleştirenleri çok iyi dinlemeleri gerektiğini anlatan Ecertaş, ?Teşkilatımızın içerisinde her birimden ve tahsili çok farklı insanlar var. Bizler mutlaka arkadaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yaparak onların gelişimlerine katkı sunmalıyız. Türkiye´de AK Parti gençliği olmak demek her şeyle birlikte çevremizde olanlara asla sessiz kalmamayı da getirmekte bilen ve okuyan bir gençlik yapılanmasını da bilmek zorundayız. Yaşanan olayları iyi görmek ve anlamamız gerekmekte terör eylemlerine boyun eğmeyerek kilitlendiğimiz barış hedefine ulaşmak için çalışmalar yapmamız gerekmekte? diye konuştu. Konuşmaların ardından ise AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş gençlik kolları yönetimiyle sohbet etti.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı