Sonunda bunu da gördük

Sonunda bunu da gördük

Kırıkkale`de çalıştıkları Valilik Konağı inşaatında 6 eydır paralarını alamadıklarını öne süren işçiler, konak inşaatını satışa çıkarttı

6 ay paralarını alamadılar İnşaatı satışa çıkardılar

DAHA ÖNCE İNTİHARA KALKIŞMIŞLARDI
Daha önce maaşlarını alamadıklarını iddia ederek intihara kalkışan işçiler, bu kez de çeşitli kampanya ve taksit seçeneği ile konak inşaatını satışa çıkarttı. Yenimahalle Atatepe Parkı yerine yeni yapılan Valilik Konağı inşaatında çalışan işçiler geçtiğimiz gün alacaklarını alamayınca 40 metre yüksekliğindeki vincin üzerine çıkarak intihar eylemi yapmıştı. Yaklaşık bir yıldan bu yana devam eden Valiliği Hükümet Konağı inşaatındaki işçilerle taşeron firma yetkilileri arasındaki anlaşmazlık devam edince işçiler eylemlerine bir yenisini daha kattı.
6 AYDIR ALACAKLYARINI ALAMIYORLAR
Taşeron firmada çalışan işçiler, 6 aydır alacaklarını alamadıklarını iddia ederek Valilik Konağı inşaatını çeşitli kampanya ve taksit seçeneği ile satışa çıkarttı. Yaklaşık 300 bin lira alacakları olduğunu iddia eden işçiler, "Para sıkıntısı nedeniyle satılık valilik konağı inşaatı. Devlet nerede, hortumcu değil işçiyiz" gibi pankart açarak inşaatı sattıklarını duyurdu. Alıcıya, "bir kat alana bir kat bedava, 300 bin lira`ya 10 taksit" gibi seçenek sunan işçiler aç kaldıklarını ve bu yüzden böyle bir eylemi gerçekleştirdiklerini söyledi. Başbakana ve Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner?e de seslenen işçiler yardım beklediklerini yoksa memleketlerine bile gidemeyeceklerini buildirdiler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ