Sonuna kadar mücadele edeceğiz

Sonuna kadar mücadele edeceğiz

Alınan galibiyetin ardından durum değerlendirmesinde bulunan Kırıkkalespor?un Teknik Patronu Harun Aydoslu, kümede kalma yolunda çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Aydoslu, ?Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Şimdi Lüleburgaz maçı var. Bu maç

GERÇEKTEN ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİK
Sandıklı Belediyespor maçının ardından değerlendirmelerde bulunan Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, takımın 12 hafta sonra düzlüğe çıktığını söyledi. Yoğun ve baskılı stresi üzerlerinden attıklarını dile getiren Aydoslu, kümede kalma mücadelesinde rakiplere sinyal verdiklerini söyledi. Aydoslu, ?Sonuna kadar kümede kalma mücadelemizi sürdüreceğiz. Gerçekten çok iyi mücadele ettik. Takımım kutluyorum. Sahada ne gerekiyorsa yaptılar.?
 
MAÇIN ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK
?Rakip Sandıklı fena takım değil. Bugün baktığınız zaman her bölgesinde sağlam adamları var. Onlarda galip gelebilecek pozisyonlar buldular. Ama olmadı. Biz çok istiyorduk ve kazandık. Şimdi Lüleburgaz maçı var. Bu maçın önemi o kadar büyük ki, ligin seyrini değiştirecek. Bizim için 2 kat daha da önem kazandı. Galibiyet için çıkacağız. Varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız? dedi.


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ