SONUCUNA GÜVEN DUYULAN BİR SEÇİM OLDU

SONUCUNA GÜVEN DUYULAN BİR SEÇİM OLDU

Eski İçişleri Bakanı, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, ?Seçimlerden yargı sorumludur, yargı mensuplarına çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Seçim güvenli ve huzurlu bir şekilde geçti, tartışma olmadı. Sonuca güven duyulan bir seçim old

İYİ Kİ SANDIK VAR, İYİ Kİ DEMOKRASİ VAR
12 Haziran?da milletvekili seçilen Beşir Atalay, Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Kırıkkale il seçim kuruluna geçerek kendileri için düzenlenmiş mazbatalarını Kırıkkale Adliyesinde il Seçim Kurulu Başkanı Burhanettin Öksüm?ün elinden aldılar. Mazbata töreni sırasında kısa bir konuşma yapan Eski İçişleri Bakanı AK Parti Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, ?Seçimlerden yargı sorumludur, yargı mensuplarına çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Seçim güvenli ve huzurlu bir şekilde geçti, tartışma olmadı. Sonuca güven duyulan bir seçim oldu. Yeni bir dönemde çalışmalar yapacağız. Türkiye?de iyi ki demokrasi var, iyi ki sandık ve seçim var. Bir ülke için bunlar çok önemlidir? dedi.
 
KARNEMİZİ ALDIK
Yaklaşık 3 ay boyunca çalıştıklarını ve artık karnelerini aldıklarını belirten Atalay, ?bizlerde karnemizi 12 Haziran gecesi halkımızın desteği ve teveccühü ile aldık. İşte bizimde 12 Haziran ödülümüz. Gerçi bu bizim 3. dönemimiz biz alışığız, ancak Oğuz kardeşimiz ilk kez mazbata aldı. O bizden daha heyecanlı, zaten Ramazan kardeşimizde daha önceki dönemden tecrübeli ancak onunda heyecanı var. İnanıyoruz ki yeni dönemde il teşkilatımız ve belediyemiz ile uyumlu bir çalışma içerisinde olarak güzel çalışmalara imza atacağız? dedi.
 
GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ
Milletvekili Köksal ise, halkımızın büyük çalışması ve desteği ile Milletvekili seçildik. Allahın izni ile güzel çalışmalara güzel projelere imza atacağız? dedi. Ak partinin 3. sırasında bulunan ve bir önceki dönemde TBMM?de Kırıkkale Milletvekilliği görevinde bulunan Ramazan Can ise önce Allahın izni ile sonrada siz değerli partililerimizin desteği ile seçildik, cenabı hak hakkımızda hayırlısı verir? diye konuştu.  
 
PARTİLİLER YALNIZ BIRAKMADI
Kırıkkale adliyesindeki mazbata törenine Ak Parti Kırıkkale Milletvekillerinin yanı sıra İl Başkanı Mehmet Demir, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Babayiğit, Kadın Kolları Başkanı Gülseri elmalı, gençlik kolları Başkanı Fatih çiğdem ve partililer katıldı.
 
 


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız