Sönmez toprağa verildi

Sönmez toprağa verildi

Bir dava için gittiği İstanbul`da kaldığı otel odasında cesedi bulunan Ankara Barosu avukatlarından Serkan Sönmez, memleketi Kırıkkale`de toprağa verildi.

ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI
Eşi Figen Sönmez de Kırıkkale Barosu`na kayıtlı avukat olan 2 çocuk babası Serkan Sönmez`in cenazesi, İstanbul`da yapılan otopsi sonrası memleketi Kırıkkale`ye getirildi. Hukukçular Birliği Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Serkan Sönmez`in cenaze törenine Ak Parti Kırıkkale milletvekilleri TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can, il müdürleri, Kırıkkale ve Ankara Barosu üyeleri, avukatlarla çok sayıda Vatandaş katıldı.

OLAYIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Cenazede eşinin ölümü hakkında konuşmayan avukat Figen Sönmez, gözyaşı döktü. Cenaze, Kırıkkale`nin Çarşı Camii`nde öğle namazının ardından Yuva Mahallesi Mezarlığı`nda toprağa verildi. Kırıkkale Barosu Başkanı Ayhan Yılmaz, Avukat Sönmez`in ölümüyle ilgili yaptığı açıklamada, "Kırıkkale Barosu Başkanı olarak meslektaşımız Serkan Sönmez`in öldürüldüğünü düşünüyoruz. Şu anda Savcının tahkikatı var. Adli tıp raporunu bekliyoruz. Olayın takipçisi olacağız" dedi.

OLAY SAPTIRILIYOR
Avukat Serkan Sönmez`in teyzesinin oğlu Ekrem Han da, "Serkan daha önce Malatya`ya, oradan bir araç kiralayarak Maraş`ta bir arkadaşının düğününe gitti, daha sonra İstanbul`a iki gün kalacağını belirtmişti." dedi. Avukat Sönmez`in oradan eşini arayıp `Sen de gel` dediğini, eşinin de iki çocukla rezil oluruz diye gitmediğini kaydeden Ekrem Han, "Pazar günü Saat: 11.00`de uçakla dönecekmiş. Maalesef müessif bir olay oluyor. Ne için 2 gün kaldığını biz de bilmiyoruz. Kalp krizi, basınımızda yer alan olay yanlıştır. Kesinlikle insanlık dışı, bizim yeğenimiz dini bütün bir insandı. Böyle bir olaya maruz kalması çok düşündürücü. Zaten emniyet güçlerimiz gerekli tahkikatları yapıyorlar. Biz de sizler gibi sonuçları bekliyoruz" diye konuştu. Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyesi Erol Aras ise, "Ölenin arkasından böyle şekilde konuşulması yanlış" dedi. Otel odasında cesedi bulunan Sönmez`in oteldeki odanın kapısına `rahatsız etmeyin` yazısını astığı, ağzından kan geldiği ve üzerinde kadın kıyafeti bulunduğu belirtilmişti.


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama