Son fırsat: 30 Nisan

Son fırsat: 30 Nisan

?Bedavadan biraz pahalı? sloganıyla uzun yıllardır kaliteyi ucuza satmayı ilke edinen İstanbul Ayakkabı Mağazası, iş değişikliği sebebiyle tüm ürünleri nerdeyse bedavaya satıyor

RAFLAR BOŞALACAK

Bayan, erkek, çocuk ve spor ürünlerinde her tür kaliteli ürünün bulunabileceği İstanbul Ucuzluk Mağazası, bu kampanyayla raflarını boşaltacak. Depolarını da tamamen boşaltan İstanbul Ayakkabı Mağazası, tüm mevsimlere uygun ayakkabı ve bot çeşitlerini inanılmaz fiyatlarla satıyor.

 

HER ŞEY 5-30 TL ARASI

Ne alırsanız alın 5 TL?den başlayarak, 10-15-20-25 TL?ye satılan ürünlerin en pahalısı 30 TL? En kaliteli ayakkabı ve botları en fazla 30 TL?den satın alabileceğiniz İstanbul Ayakkabı Mağazasında son fırsat günü ise 30 Nisan!..

 

30 YILLIK TECRÜBE

Tüm Kırıkkalelileri -en azından- ayakkabıları incelemeye davet eden firma sahibi Ali Dadakdeniz, ?80?li yıllardan beri sürdürdüğüm ayakkabıcılık sektörünü bırakarak iş değişikliğine gitmek amacıyla yaptığım bu kampanyadan tüm Kırıkkaleliler faydalansın istiyorum. Yıllar önce İstanbul Ucuzluk Mağazası adıyla hizmet vermeye başladığım sektörde her zaman kaliteyi ucuza satmayı ilke edindim. Kısa bir süre ara verdiğim ayakkabıcılık işine tekrar Hangar markasıyla girdim. Ancak zamanla istediğim kaliteyi istediğim ucuzluğa satamayacağımı anlayınca da eski ismimle İstanbul Ayakkabı mağazası olarak sizlere hizmet vermeye başladım. Ancak değişen ekonomik koşullardan dolayı iş değişikliğine gitmeyi bir zaruret olarak gördüm. 30 yıl önce başladığım ve anlımın akıyla sürdürdüğüm işe veda ederken de yine Kırıkkale halkına hizmet olarak dönemsini istiyorum. Halkımızın mağazamıza uğrayarak ürünlerimizi incelemeleri menfaatleri gereğidir? dedi.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ