Son Sözü Millet Söyledi

Son Sözü Millet Söyledi

HER TÜRLÜ TEDBİRLER ALINDI

Son Sözü Millet Söyledi

1 Kasım seçiminde siyasiler, bürokratlar ve vatandaşlar gönüllerindeki parti için sandığa gitti. İlimizdeki milletvekili adaylarından bazıları partililerle, bazıları ise aileleriyle birlikte oylarını kullandı.

HER TÜRLÜ TEDBİRLER ALINDI

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, oyunu Anadolu Öğretmen Lisesi´nde kullandı.  Kolat, eşi İlksen Kolat´la geldiği Anadolu Öğretmen Lisesi´nde oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. Milletvekili genel seçimleri kapsamında kentte ciddi bir sıkıntının, herhangi bir olumsuzluğun olmadığını belirten Kolat, her türlü tedbirin alındığını vurguladı.

HAYIRLI OLSUN

Seçimin memleket ve millet için hayırlı, güzel sonuçları olmasını dileyen Kolat, "Seçimler, memleketimiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Seçimler demokrasinin vazgeçilmez unsurudur. En son sözü millet söylüyor ve milletin vereceği karar da en doğru karardır. İnşallah milletimizin geleceği açısından hayırlı olur" diye konuştu. Kırıkkale´de kurulan 688 sandıkta 193 bin 570 seçmen oy kullanıyor. 

KİM NEREDE OY KULLANDI

Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Adayları Ramazan Can Aşağımahmutlar İlkokulu´nda, Abdullah Öztürk Keskin Kız Meslek Lisesi´nde, Mehmet Demir Dede Korkut İlkokulu´nda, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları Seyit Ahmet Göçer Endüstri Meslek Lisesi´nde, Tacettin Silsüpür Şehitler İlkokulu´nda, Abdullah Pekgöz Endüstri Meslek Lisesi´nde, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Hasan Biçer Mehmet Uzelli İlkokulu´nda, Mustafa Demiral Mustafa Özbek İlkokulu´nda Adem Şahin Cumhuriyet Lisesi´nde oylarını kullandılar.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız