Son sözü kongre söyler

Son sözü kongre söyler

ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM İKİNCİ LİG´E ÇIKACAĞIZ

Son sözü kongre söyler

Türk Metal Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Metin Karakuş, sporda hesaplaşma yerlerinin kongreler olduğunu söyledi. Karakuş, Türk Metal Sendikasının takıma büyük katkısının olduğunu belirterek ?Başarı, benim tek başıma yakaladığım bir şey değil, hep birlikte başardık? dedi.

TAKIMA BÜYÜK KATKISI OLDU

Türk Metal Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Metin Karakuş dün basın mensupları ile kulüp binasında bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Türk Metal Kırıkkalespor 2015-2016 yılında profesyonel lige çıktığını belirterek, takımın profesyonel lige çıkmasında tüm şehrin katkısı olduğunu söyledi. Kırıkkalespor´a destek veren vermeyen herkese teşekkür eden Başkan Karakuş, ?Bu başarıyı ben tek başıma yapmadım hep birlikte yaptık.?

GÖLGE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR

TM Kırıkkalespor´un şampiyonluğuna bazı kişilerin gölge düşürmeye çalıştıklarını dile getiren Karakuş, ?Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Mürsel Öcal´ın açıklamalarını gazetelerden okudum. TM Kırıkkalespor ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak Kırıkkale için bir değerdir. Şube Başkanı Öcal ile bir yıldır görev yapıyoruz. Takıma ciddi anlamda katkıları oldu. Teşekkür ederim.?

ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM İKİNCİ LİG´E ÇIKACAĞIZ

?TM Kırıkkalespor üzerinden kimse prim yapmaya çalışmasın´ diyen Başkan Karakuş, ?Burası bizim babamızın malı değildir. Burası Kırıkkale´nin öz değeridir. Ciddi oranda bizler tecrübe edindik. Allah izin verirse biz görevimize devam edersek önümüzdeki sezon TM Kırıkkalespor´u 2. Lig´e çıkaracağım. Sayın Kavlak Kırıkkale ve spora büyük katkılar sağlamıştır. Oyunlara gelmeyelim. Hesabı olan insanların hesaplaşma günü kongrelerdir.?

ÖCAL BİZİM DOSTUMUZDUR

Karakuş konuşmasının devamında ?Ben bu işi gönülden yapmıyorsam, bu koltuğu bırakırım. Sayın Mürsel Öcal bizim dostumuzdur. Eğer bir sporda sen ben davası olursa kulüpte borçlanır, takım kümede düşer. Hiçbir kimse sokak ağzı ile konuşmasın. İyi niyetli olsan da kötü sonuçlar verebiliyor. Ben hiçbir kimseye Türk Metal Kırıkkalespor´un üzerinden laf söyletmem? dedi.  

TÜM EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Son olarak Başkan Karakuş, ?Türk Metal Kırıkkalespor´da emeği geçen başta Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak olmak üzere Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya, ilçe Belediye Başkanlarımıza, vekillerimize, valimize, taraftarlarımıza ve tüm Kırıkkale halkına gönülden teşekkür ederim? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ