Sömester Tatili Bilim Merkezinde Bir Başka

Sömester Tatili  Bilim Merkezinde Bir Başka

Kırıkkale Belediyesi Mehmet Saygılı, öğrencilerin yarıyıl tatilini değerlendirmeleri için Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi'nde düzenlenen aötelyelerde çocuklara bilimi eğlenceli bir şekilde öğretildiğini belirtildi.

Sömestere Özel Atölyeler 

Kırıkkale Belediyesi, 5-12 yaş aralığındaki çocukları bilimle buluşturmak amacıyla Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi'nde sömester etkinlikleri büyük ilgi topluyor. İki hafta süren etkinliklerin ilk haftası sonunda programları tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi.

Eğlenerek Yeteneklerini Keşfediyorlar 

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, bilim merkezinde düzenledikleri atölyelerde ki etkinliklerde öğrencilerin bilime ve teknolojiye olan ilgilerini artırmayı, yeteneklerini keşfetmelerini sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Saygılı “Programımız her güne bilim şeklinde ilerliyor. Bilim atölyesi, Robotik ve Kodlama atölyesi, uzay ve havacılık atölyesi, teknoloji tasarım ve origami atölye etkinlikleri gerçekleştirdiler. İkinci haftada bu etkinlikler devam edecek” dedi.

Bilim Kamplarında Çocukların Keşif Yolculuğu Başladı

Belediye Başkanı Saygılı, "Bilim atölyelerimiz çocuklarımız, bilimin eğlenceli hali ile tanışıyor. Öğrendiklerini pratiğe dökme fırsatı yakalıyorlar, çocukların bilimle iç içe olmalarının geleceğe umut verici olarak görüyoruz. Bilim Merkezimizde çocuklarımız boş zamanlarını verimli kullanmış oluyorlar”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız