Somali?ye yarım trilyonluk yardım

Somali?ye yarım trilyonluk yardım

Kırıkkale Valiliği?nin Afrika kıtasının doğusunda yaşanan kuraklığın yol açtığı kıtlık, açlık ve susuzluk nedeniyle başta Somali olmak üzere başlattığı yardım kampanyası sona erdi. Dün Valilik Toplantı Salonunda toplanan tüm yardımları açıklayan Kırıkkale

GÜZELLİKLER KONUŞULSUN
Kırıkkaleli vatandaşların duyarlı olduğunu belirten Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, ?Kendisi tok yatarken, komşusu aç yatan bizden değildir? desturu ile hareket ettiklerini ifade etti. Kırıkkale?de hep olumsuz işlerin konuşulduğunu dile getiren Güner, güzellikleri konuşmak için böyle bir toplantı yaptıklarını söyledi. Güzelliklerin de konuşulması gerektiğinin altını çizen Güner, toplanan yardımın takdire şayan olduğunu söyledi.
 
HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ
Güner daha sonra şunları söyledi; ?Hepinizin bildiği gibi bu bölgede yaşayan milyonlarca insanı etkileyen bu olumsuz durum; salgın hastalıklara ve can kayıplarına neden olmuş, halkı çaresiz duruma düşürmüştür. Başbakanlığımızın talimatlarıyla ülke genelinde açılan yardım kampanyası çerçevesinde ilimizde de 08 Ağustos 2011 ile 30 Eylül 2011 tarihleri arasında devam eden bir yardım kampanyası başlatılmıştır. Valiliğimiz Hesabında 52.456 TL, Anadolu Kimsesizleri Koruma Derneği Hesabında 50.000 TL, Vuslat Eğitim Kültür ve Çevre Derneği Hesabında 6.500 TL, Diyanet İşleri Başkanlığı Hesabında 310,000 TL olmak üzere toplam 418 bin 956 TL yardım toplanılmıştır. Bu tutar Başbakanlığımızın hesabına aktarılmıştır. Yardım kampanyasında gösterilen bu yakın ilgiden dolayı kamu kurum ve kuruluşlarımıza, sivil toplum kuruluşlarına, basın mensuplarımıza ve tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum? dedi.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ