Sokakları kendi elleriyle temizledi

Sokakları kendi elleriyle temizledi

YAHŞİHAN'DA, BAŞKAN TÜRKYILMAZ SÖZLERİNİ BİR BİR TUTUYOR

Sokakları kendi elleriyle temizledi

Seçim öncesi vaatlerinde de “Kendi ellerimle sokakları temizlerken görürseniz şaşırmayın” diyen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz dün Yenişehir Mahallesinde, işçi kıyafeti giyip temizlik yaptı. Yahşihan Belediyesi Temizlik İşleri Amirliğinin kullanımına kazandırılan 4 elektrikli süpürge aracının hizmete girmesi sırasında süpürgelerden birisini ilk olarak kendisi deneyen Türkyılmaz, vatandaşın büyük takdirini kazandı.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “Daha Temiz ve Yaşanabilir Yahşihan” için biri mini olmak üzere toplamda 4 elektrikli süpürge aracını belediye bünyesine dâhil etti. Üzerine belediye çalışanlarının da giydiği üniformaları giyerek sokaklarda yeni alınan süpürgeyle temizlik yapan Türkyılmaz, süpürgelerin 8 saat çalışma süresi ve 220 litre çöp toplama kapasitesi olduğunu belirtti.

21 Mart günü tüm Yahşihan halkını temizlik seferberliğine davet eden Türkyılmaz yaptığı açıklamada, “Yahşihan Belediyesi olarak seçim vaatlerimizden biride daha temiz bir Yahşihan’dı. Bununla ilgili olarak üç tane temizlik cihazı aldık. 8 saat çalışma süreli, elle kontrol edilen ve 220 litre çöp toplama kapasitesi olan 3 tane elektrikli süpürge, 1 tane mini süpürge aldık. Daha temiz ve yaşanabilir bir Yahşihan için çalışmalarımız devam ediyor.”

“Sevgili gençlerden ricamız lütfen sigara izmaritleri de dâhil attıkları çöplere dikkat etsinler ve kendilerinden sonra birinin orayı temizlemeye geleceğini bilsinler. Bu temizleyecek kişi bir belediye başkanı veya bir mesai arkadaşım olabilir lütfen daha dikkatli davranırlarsa memnun oluruz. 21 Mart’ta tüm Yahşihan’ı temizlik seferberliğine davet ediyorum. 21 Mart günü Yahşihan’ı komple temizleyeceğiz” ifadelerini kullandı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü