Sokaklar ?YAPBOZ? gibi

Sokaklar ?YAPBOZ? gibi

Belediye yaklaşık bir ay önce milyonlarca lira harcayarak Cumhuriyet Caddesine döktüğü asfaltı dün esnafların ve vatandaşların şaşkın bakışları arasında kazmaya başladı. Çalışmalar nedeniyle 3 aydan bu yana zor günler geçiren esnaflar rahat bir nefes almı

BİR AY ÖNCE DÖKÜLMÜŞTÜ
Kırıkkale Belediyesi tarafından yaklaşık bir ay önce dökülen asfalt yeniden kazılmaya başladı. Cumhuriyet Caddesindeki kazı çalışmaları çevre esnafların ve vatandaşların ilgisini çekerken henüz yerine oturmamış ve yumuşak olan asfaltın niçin kazıldığı ise merak konusu oldu. Belediyeye ait iş makinelerini sokakta çalışırken gören çevre esnafı ve vatandaşlar bu duruma bir anlam veremedi. Kaldırım ve asfalt çalışmaları nedeniyle yaklaşık 3 aydan bu yana hem iş hem de temizlik konusunda sıkıntı yaşayan esnaflar belediyenin sokakları yapboz gibi kullanmasına bir anlam veremezken cadde yeniden şantiyeye döndü. Ara sokaklardan ana caddeye çıkmak isteyen sürücülerin bu duruma isyan ettikleri gözlendi. Bazı sürücüler belediyeye isyan ederken bazıları ise sokakta mahsur kaldı.

NİÇİN KAZILIYOR ANLAŞILAMADI
Cumhuriyet Caddesinde gün boyu süren çalışma nedeniyle trafik yeniden üç ay öncesine döndü. Kazı çalışmalarının tüm caddede süreceği kulaktan kulağa konuşulurken belediyenin bir ay önce milyonlarca lira harcayarak yaptığı asfaltı niçin kazdığı ise anlaşılamadı. Diğer caddelerde iyileştirme çalışması yapılırken Cumhuriyet Caddesinin yeniden kazılması çeşitli yorumların yapılmasına neden oldu. Belediyenin savurganlık sayılabilecek bu çalışması konusunda kamuoyunu aydınlatıcı bir açıklama yapmasını isteyen esnaf ve vatandaşlar ?Milyonlarca lira harcanarak dökülen asfalt kazılacaktı, niçin önceden planlanmadı? Bunun bir açıklamasının olması gerekir? diyen cadde esnafları belediyeden açıklama beklediklerini söylediler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü