Sokak ortasında infaz

Sokak ortasında infaz

Kırıkkale`de bir lokalde çaycılık yapan 41 yaşındaki Fırat Tuna, 4 yıl önce boşandığı eski eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği evli ve 3 çocuk babası TIR şoförü 39 yaşındaki Serdar Uyan`a tabancayla kurşun yağdırdı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Uyan ya

4 YIL ÖNCE BOŞANDILAR


Cinayet, Kırıkkale`nin Çallıöz Mahallesi, Lefkoşa Caddesi`nde bu sabah saat 09.45 sıralarında meydana geldi. Kırıkkale kent merkezindeki bir lokalde çaycılık yapan Fırat Tuna, 4 yıl önce `şiddetli geçimsizlik` nedeniyle 2`si kız 3 çocuğunun annesi eşi 32 yaşındaki Özlem`den boşandı. Özlem Kocaman baba evinde dönerken, kendisi ise 8 yaşındaki oğlu ile birlikte kendi ailesiyle kalmaya başladı. Tuna`nın 2 kızının da Ankara`daki yakınlarında kaldığı öğrenildi.

KURŞUN YAĞDIRDI

Bugün sabah saatlerinde işten çıkıp evine giden Fırat Tuna, cadde üzerinde karşılaştığı TIR şoförü Serdar Uyan ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında öfkelenen Tuna, belinden çıkardığı ruhsatsız tabanca ile evli ve 3 çocuk babası olan TIR şoförü Uyan`a kurşun yağdırdı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Uyan, olay yerinde yaşamını yitirdi.

"NAMUSUMU TEMİZLEDİM"

Fırat Tuna, çevredekilerin iharı üzerine olay yerine gelen polislere teslim oldu. Gözaltına alınan Tuna, götürüldüğü Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü girişinde, "Namusumu temizledim, kurtuldum. Eşimle ayrılmama neden oldu" diye bağırdı. TIR şoförü Serdar Uyan`ın cesedi, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılırken, cinayet şüphelisi Tuna ise, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü`nce ifadesi alındıktan sonra Adliyeye sevk edildi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama