Sokağa çıkmayın!

Sokağa çıkmayın!

MHP'nin gelecek yıl yapılacak 11. Olağan Büyük Kurultayı'na ilişkin belde, ilçe ve il teşkilat kongrelerinin 17 Kasım 2014'te başlayacağını belirten Bahçeli, teşkilat yöneticilerinin uyması gerekenleri ise şöyle sıraladı: Kongrelerin demokrasi şöleni hav

BAHÇELİ TÜM İL TEŞKİLATLARINI UYARDI:

Sokağa çıkmayın!

MHP’nin gelecek yıl yapılacak 11. Olağan Büyük Kurultayı’na ilişkin belde, ilçe ve il teşkilat kongrelerinin 17 Kasım 2014’te başlayacağını belirten Bahçeli, teşkilat yöneticilerinin uyması gerekenleri ise şöyle sıraladı: “Kongrelerin demokrasi şöleni havasında geçmesi, herhangi bir anlaşmazlığa, hizbe, kırgınlığa ve dargınlığa meydan vermemesi sağlanacaktır. Sebebi ne olursa olsun, her türlü kavga, kargaşa ve çatışmadan uzak durulacak, partimizi sokakların çıkmazına çağıran, husumetin tarafı yapmaya çalışan açık veya örtülü operasyonlara kulak asılmayacaktır. Türkiye sokakta bulunmamış, sokağa da teslim edilmeyecektir.”

“İÇİMİZE SIZANLAR” UYARISI

Bahçeli şöyle devam etti:  “Kongre bahanesiyle içimize sızıp taşkınlık yapmak, dedikodu yaymak için el ovuşturanlara fırsat verilmeyecektir. Yetkili kurullarca yapılan açıklama dışında hiçbir görüşe itibar edilmeyecektir. AKP ve yandaş medyasının algı operasyonlarına karşı teyakkuzda olunacaktır. Sosyal medyadaki tuzaklara, akıl çelen bilgi ve haberlere kesinlikle ilgi gösterilmeyecektir.

AK PARTİ VE CHP’YE ELEŞTİRİ

Bahçeli genelgede AK Parti ve CHP’yi de eleştirerek şöyle dedi: “Bölücülük AKP’yi ele geçirmiş, hainler AKP’yi tutsak almıştır. Acı da olsa PKK artık iktidardadır, Bakanlar Kurulu sıralarında temsil edilmektedir. IŞİD riski hafiflediğinde terör örgütleri rotayı Türkiye’ye çevireceklerdir. CHP Genel Başkanı; çoktan bölücü terörün kucağına düşmüş ve kanlı niyetlere tercümanlık yapmıştır.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız