Soğuk başladı işler arttı

Soğuk başladı işler arttı

Havanın soğuması nedeniyle sanayide de hareketli günler yaşanmaya başladı. Soğuk nedeniyle çalışmayan araçlar oto tamircilerin işlerini hızlandırırken, kışlık lastik satışları da ciddi oranlarda arttı.

GÜVENLİ SEYEHAT İÇİN GEREKLİ

Kış mevsiminin etkilerini iyiden iyiye hissettirmeye başladığı bugünlerde araçların bakımı da daha büyük önem kazandı. Araç bakımını kış öncesinden yaptırmayanlar, aniden bastıran ve özellikle geceleri etkili olan soğuk hava nedeniyle sorun yaşamaya başladı. Aküsü zayıf olan veya elektrik aksamında sorun olan araçlar soğuk hava ile birlikte daha zor çalışır hale geldi. Diğer taraftan daha güvenli bir şekilde seyahat edebilmenin olmazsa olmaz şartlarından olan lastik de buzlanmaya paralel olarak daha büyük önem kazandı.

 

KAZALAR ARTMAYA BAŞLADI

Önceden kış mevsimi geldiğinde satışları artan zincirin yerini şimdilerde kış lastikleri aldı. Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte kazalarda da artış meydana geldi. Kazaların artmasına paralel olarak işlerinin hızlandığını belirten kaportacı ustaları, “Son yağışlarla birlikte daha çok kaza olmaya başladı. Hava sıcaklıklarının düşmesi, yolların buzlanması, gizli buzlanma, görüş mesafesinin azalması, dikkatsizlik ve benzeri nedenlerle küçüklü büyüklü çok sayıda kaza meydana geliyor. Bu kazalardan dolayı da işlerimiz artıyor” şeklinde konuştular.

 

 



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı