Soğuk, güvercinleri vuruyor

Soğuk, güvercinleri vuruyor

GÜVERCİNLER PERİŞAN

Soğuk, güvercinleri vuruyor

Dondurucu soğuk Hüseyin Kâhya Parkı´nın simgesi halene gelen güvercinleri de vuruyor. Park içindeki havuz ve çevresinin donması yüzünden yiyecek bulamayan hayvanların atılan yemleri kapabilmek için uğraşları renkli görüntülere neden oluyor 

HERKESİ ETKİLİYOR

Son birkaç haftadan bu yana etkili olan dondurucu soğuk hayatı olumsuz etkiliyor. Dondurucu soğuk hayvanlarını da etkiliyor. Sokak hayvanları dondurucu soğuk nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanırken cadde ve sokaklarda başıboş gezerek vatandaşları tedirgin ediyorlar. Özellikle çevre ilçelerden merkeze gelen köpekler cadde ve sokakları adeta mesken tutuyor.

GÜVERCİNLER PERİŞAN

Dondurucu soğuk parklardaki kuşları da etkiliyor. Özellikle Hüseyin Kâhya Parkı ve çevresini mesken tutan ve parkların simgesi halene gelen güvercinler soğuklardan daha çok etkileniyor. Park içindeki havuz ve çevresinin don olması yüzünden su ve yem bulamayan güvercinlerin çoğu telef oluyor. BU arada bazı hayırsever vatandaşlar güvercinlere yem atarak onların hayatta kalmasına yardımcı oluyor. Güvercinler atılan yemden alabilmek için birbirleriyle yarışıyor. Yüzlerce güvercinin aynı anda aynı noktaya hücum etmeleri renkli görüntülerin oluşmasına neden oluyor.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü