Şoförler iftarda buluştu

Şoförler iftarda buluştu

Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şavaş Olpak “Hiçbir ayrım yapmadan birlik ve beraberlik içerisinde hepimiz işimizin aşımızın başında olacağız” dedi.

Düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya gelen şoförler hep birlikte tek güç olacaklarını gösterdiler

BİRLİK VE BERABERLİK İFTARI

Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından birlik ve beraberlik iftar yemeği programı düzenlendi. Kırıkkale’nin lüks düğün salonu Beyaz Saray Düğün Salonunda düzenlenen yemeğe Kırıkkale’deki tüm taksici ve otomobilci esnafları katıldı. Şoförler Odasının çiçeği burnunda başkanı Savaş Olpak birlik ve beraberlik iftarında bir araya gelen tüm şoför esnafı ve otomobilci esnaflarına ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirterek birlik ve beraberlik içinde hiç bir ayrım gözetmeksizin tüm esnafların yanında olacaklarını söyledi. Özellikle şoför esnafının büyük sorunlarının olduğuna dikkat çeken Olpak oda olarak şoför esnafları için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi. Taksici esnafının tüm haklarının korunması ve verilmesi bakımından tüm imkanların zorlanacağını belirten Savaş Olpak odanın tüm esnaflarla birlikte yönetileceğini bildirdi.

TSOF YÖNETİCİLERİ DE YEMEĞE KATILDI

Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Odasının düzenlediği yemeğe tüm Kırıkkaleli şoför ve otomobilci esnaflarının yanı sıra Ankara’dan da davetliler katıldı. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan vekili Mehmet Yiğiner ve yöneticiler de katıldı. Yemek sonrasında Savaş Olpak tüm yemeğe katılan davetlilere ayrı ayrı teşekkür ettiğini bildirdi.   

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız