SMMMO´dan 2. Dönem Temel Eğitim Çağrısı

SMMMO´dan 2. Dönem Temel Eğitim Çağrısı

BİRİNCİ DÖNEMDE EĞİTİME KATILAR 96 MALİ MÜŞAVİR SERTİFİKASINI ALDI

BİRİNCİ DÖNEMDE EĞİTİME KATILAR 96 MALİ MÜŞAVİR SERTİFİKASINI ALDI

SMMMO´dan 2. Dönem Temel Eğitim Çağrısı

TÜRMOB´un organize ettiği ve Kırıkkale SMMMO´nun ev sahipliğinde 2017/1.Dönem Bilirkişilik Temel Eğitim Programı sona erdi.

96 KURSİYER BAŞARILI OLDU

Bilirkişiliğe müracaat ededen 96 kişi eğitimini başarı ile tamamlayarak BİLİRKİŞİ TEMEL EĞİTİMİ sertifika almaya hak kazandı. Kırıkkale SMMMO binasında bir tören düzenlendi. 2017/2.dönem kayıtları devam ediyor. Katılımcıları Oda kurulları olarak ve meslektaşlar adına tebrik eden Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir, sertifikalarınız hayırlı olsun temennisinde bulundu.

SERTİFİKALI BİLİRKİŞİ MÜŞAVİRLER

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ferman Aldemir, ?6754 Sayılı Bilirkişilik kanunuyla yürürlüğe giren uygulamalar, meslek gündemimizin oluşmasına katkı sağlamaktadır. Hukuk sistemimizde ağırlığı her gün artarak daha fazla hissedilen bilirkişilik müessesesi meslek mensuplarımıza ve diğer uzman kişileri yakından ilgilendirmektedir? dedi.

SERTİFİKA İÇİN TEMEL EĞİTİM ŞART

Ferman Aldemir, ?TC. Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Bilirkişilik Daire Başkanlığınca organize edilen Bilirkişilik Temel Eğitimi üst birliğimiz TÜRMOB tarafından(Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği) programlanan ve Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odamız ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 2018 yılı Bilirkişi listesine kayıt olacakların Bilirkişilik Temel Eğitimi için 2017/2 dönem başvuruları başladı. Bilirkişi eğitimi alacaklar sistem yoğunluğunda meydana gelecek aksaklıkları dikkate almaları ve müracaatlarını yapmaları gerekmektedir.?

HABER: Murat Karadağ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü