SML´nin staj sorunu çözüldü

SML´nin staj sorunu çözüldü

KARŞILIKLI MUTABAKAT SAĞLANDI

SML´nin staj sorunu çözüldü

2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlamasına 1 hafta kala çeşitli kurumlarda staj yapamama sorunuyla karşı karşıya kalan Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin problemi çözüldü.

ÖĞRENCİLERİN SORUNU ÇÖZÜLDÜ

İl Sağlık Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mustafa Boyabatlı ve eğitim camiası yetkilileri toplantı gerçekleştirdi. Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, sağlık camiası yetkilileri öğrencileri sevindirecek bir karara imza attı. Öğrencileri önemsediklerini belirten Müdür Güngüneş, ?Aldığımız bütün kararlar öğrencilerimiz içindir? dedi.

KARŞILIKLI MUTABAKAT SAĞLANDI

Geçtiğimiz yıl Sağlık Bakanlığı´nın talimatıyla geçmiş yıllarda staj yapan öğrencilere ücretlerinin verilmesinin yanı sıra; bu yılda yine bakanlık talimatları doğrultusunda öğrencilerin sağlıklı staj görmeleri konularında mutabakat sağlandı. Hiçbir öğrencinin problem yaşamamasını istediklerini vurgulayan Güngüneş, ?İnşallah başarılı bir eğitim-öğretim yılı olur. Aldığımız bu karar tüm öğrencilerimize hayırlı olsun? şeklinde konuştu.

HABER: Arzu Kayır



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti