Sizlerin sayesinde bizler varız

Sizlerin sayesinde bizler varız

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ve il yönetimi Vatan İçin Can Verenler Derneğini ziyaret etti. Bu vatanın şehit kanlarıyla inşa edildiğini vurgulayan İl Başkanı Akçay, şehit ailelerine seslenerek Sizler için elimizden geleni yapmaya hazırız.”

YERİNİZ KALBİMİZDE ÇOK FARKLI

Bu vatanın şehit kanlarıyla inşa edildiğini vurgulayan İl Başkanı Akçay, “AK Parti olarak sizler için elimizden geleni yapmaya hazırız. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bizler de bir daha böyle acıların yaşanmaması için çalışıyoruz. Biz bu hizmet görevini Allah rızası için üstlendik. Partiye gelen bir vatandaşımızın yarasına derman olabiliyorsak ne mutlu bizlere. Sizin yeriniz bizim kalbimizde çok farklı.” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten dolayı AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay’a ve il yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ise “AK Parti iktidarı gerek şehitlerimize, gerekse şehit yakınlarına gerekli ilgi ve alakayı gösteriyor. Özellikle çıkardığı yasalarla bunu en iyi şekilde kanıtlamıştır. Vatan İçin Can Verenler Derneği olarak Cumhurbaşkanımızdan randevu talep ettik. Kendisiyle görüşüp hem teşekkür edeceğiz, hem de isteklerimizi talep edeceğiz.”diye konuştu. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız