Sizlere minnet borçluyuz

Sizlere minnet borçluyuz

CHP İl Başkanı Ziya Kavlak ve Yönetimi Gaziler haftası nedeni ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret etti. Dernek faaliyetleri, Şehit Aileleri ve Gazilerin talepleri hakkında Başkan Rıfat Öcal'dan bilgi aldı.

ACINIZI PAYLAŞMAYA GELDİK

Düzenlenen ziyarette Başkan Kavlak “Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kurulması ve devamının sağlanması uğruna hayatlarını ortaya koyarak Şehit veya Gazi olan kahramanlarımıza minnet borçluyuz. Bu bilinç ile Gaziler haftasında Derneğinizi ziyaret ederek siz Gazilerimize yaptığınız üstün fedakârlıklarınızdan dolayı bir kez daha şükranlarımızı sunmaya ve bu vesile ile bir kez daha Şehitlerimizi anmaya ve kederli ailelerinin yanlarında olarak acılarını paylaşmaya geldik. Cumhuriyet Halk Partisi ve İl Başkanlığı olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bir kez daha ziyaretimiz vesilesi ile vurguluyor, Dernek çalışmalarınızdaki başarılarınızın devamı diliyorum” diye konuştu.

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Dernek Başkanı Rıfat Öcal ise konuşmasında “Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı olarak Gaziler Haftasında Şehitlerimizin aileleri ile Gazilerimizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz. Aramızda bulunan Gazilerimizin bir kısmı Kıbrıs Barış Harekâtını katılmış ve 1974 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetin tarihine isimlerini yazdırmış Kahramanlarımızdır. Bir kısmı da Ülkemizin Bölünmez Bütünlüğüne kast eden iç ve dış güçlerin desteklediği terör örgütü ile mücadele ederken kolunu, bacağını, gözünü ve geleceğini kaybederek o etkin mücadelenin canlı şahitleri olan kahramanlardır.”

VEFA BORCU

“Bu Kahramanlar, şu anda yürütülmekte olan çözüm sürecinin kendilerini rencide etmeden ve hassasiyetlerinin göz ardı edilmeden yürütülmesini, Kendilerine kurşun sıkan Teröristleri inlerinde ziyaret ederek” onlar benim arkadaşlarımdı bir kaç gün iyi vakit geçirdik” diyen Milletvekilini, Gezi olayları ve benzeri olaylarda eylemcilerin en ön safında durarak destekleyen Milletvekillerini, Asıl Kahramanlarını unutup Uludere kaçakçılarını Kahraman ilan edenleri ve senelerdir “Şehitler ölmez Vatan bölünmez” diyerek kendileri üzerinden siyaset yapanları Şehitlerine ve Gazilerine de sahip çıkarak vefa borçlarını ödemelerini bekliyorlar” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ