Sizlere ihtiyacımız var

Sizlere ihtiyacımız var

İYİ PARTİ İL BAŞKANI BÜLENT ŞÜKRÜ ALTINIŞIK GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’nın Gençlik Kollarının düzenlediği iftar yemeğine katılan İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık gençliği zayıf olan toplumların siyasi hareketin başarılı olmasının süz konusu olmadığını belirterek “Gençlerimize ihtiyacımız var, sizlerle gurur duyuyorum” dedi 

BİRLİKTE İFTAR YAPTILAR 

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’nın Gençlik Kolları iftar programı düzenledi. İftara İl Başkanı Bülent Altınışık da katıldı. Partinin Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özen tarafından organize edilen iftar programına gençlik kolları yönetimi ile İl Başkanı Bülent Altınışık katıldı. İftarda gençlerle bir araya gelen Başkan Altınışık, onlarla hem iftar yaptı ve hem de sohbet etti.  

 İYİ Kİ VARSINIZ 

Gençlik Kolları’nın çalışmalarının da değerlendirildiği toplantıda bu konuda istişare yapıldı. İftar programı ile ilgili yapılan açıklamada, “Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Furkan Serhat Özen ve İYİ Gençlik Teşkilatı ile beraber iftar programı gerçekleştirdik. Yarınlarımızın teminatı gençlerimizin dinamikliğine, enerjisine ve fikirlerine ihtiyacımız var. İYİ ki varsınız” bilgisi paylaşıldı.  

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız