Sizler Benim Ailemsiniz

Sizler Benim Ailemsiniz

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kendisini ziyarete eden Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal ve dernek üyelerini “Sizler benim ailemsiniz” diyerek karşıladı.

Her Zaman Farklı Konumdalar

Şehitlerimizin emanetlerinin ve gazilerimizin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı, şehitlerimizin kıymetli emanetlerinin ve gazilerimizin her daim başlarının üzerinde olduğunu, Kırıkkale’de belediyecilik döneminde şehit ailelerine her zaman farklı bir konumda olduğunu belirtti. Başkanımız Saygılı “Şehitlerimiz, sevdalısı oldukları vatanımız uğruna canlarını hiçe sayarak kahramanca yurt savunmasında seve seve kanlarını feda etmiş kahramanlarımızdır.  Ülkemizin her karış toprağında kahramanlık destanları vardır.

Başkanımız Saygılı Hep Yanımızda

Başkanımız Saygılı’nın kendilerine gösterdiği ilgiye teşekkür eden Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Rıfat Öcal, Kırıkkale Belediyesi’nin kendilerine her zaman değer verdiğini anlattı. Dernek çalışmalarına da değinen Öcal, " Derneğimiz şehitlerimizin hatıraların en güzel şekilde yaşatılması ve emanetlerine sahip çıkılması için çalışmalarını aralıksız devam ettirmektedir. Şüphesiz bu hedefte en büyük destekçilerimizin başında ise belediyemiz gelmektedir. Başkanımız Mehmet Saygılı’ da her zaman bizim yanımızda, her türlü talep ve isteğimizin takipçisi. Biz kendilerine bu bağlamda teşekkür ederiz” ifadesini kullandı

Şehit Ailelerimiz Başımızın Tacı

Şehit yakınlarına belediye yönetimi olarak daima sahip çıkacaklarını ve yanlarında olacaklarını aktaran Belediye Başkanı Mehmet Saygılı " Belediye olarak göreve başlamamızdan bu yana kentin fizik gelişiminin yanında manevi değerlerimizin de hep yanında olduk. Sosyal belediyecilik anlayışımız ile herkesin mutlu olacağı bir kentin ortaya çıkması en büyük hedefimizdir. İlimizde bizlerin bugün rahat yaşamalarını sağlayan şehitlerimiz ve yakınları elbette bizler için önem sıralarının üstündedir. Bu nedenle Şehit Aileleri Derneğimiz vasıtası ile şehit yakınlarımız ile sürekli iç içe olmak niyetindeyiz”dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız