Sizinle gurur duyduk

Sizinle gurur duyduk

TAKDİR BELGELERİNİ KOMUTANA GÖTÜRDÜLER

Sizinle gurur duyduk

Şehit Uzman Çavuş Musa Saydam´ın çocukları Habib ve Esmanur takdir belgesi alarak ailesini gururlandırdı. Şehit çocuklarını tebrik eden Jandarma Komutanı öğrencilerle gurur duyduğunu söyledi.

TAKDİR BELGELERİNİ KOMUTANA GÖTÜRDÜLER

İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, şehit Uzman Çavuş Musa Saydam´ın çocukları Habib ve Esmanur Saydam´ın, gelecekte ülkelerine büyük bir fayda sağlayacağına inandığını söyledi.

KARNELERİNİ GÖSTERDİLER

15 Ağustos 2015´de Bingöl´de terör saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Musa Saydam´ın çocukları Habib ve Esmanur Saydam, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak´ı ziyaret etti. Ziyarette, okullarında büyük bir başarı gösteren şehit çocukları Habib ve Esmanur, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak´a karnelerini gösterdi. Şehit çocuklarının ilerde büyük bir yere geleceğinden şüphesi olmadığını belirten Çakmak, çocukların başarısından gurur duyduğunu söyledi. Şehit ailelerinin ve gazilerin vatanın bölünmez bütünlüğünü savunduğunu ve bu konuda birçok bedel ödediğini belirten Çakmak, şehit çocuklarının maddi ve manevi ihtiyaçlarının devlet tarafından karşılandığını ve bu konuda şehit ailelerinin her zaman yanında olduğunu bildirdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü