Sizin eseriniz

Sizin eseriniz

NUR CAMİİ YAPIMINDA EMEĞİ GEÇEN VE KATKI SAĞLAYANLARA, YILDIRIMLAR DİNLENME TESİSİNDE BİR YEMEK VERİLDİ

Sizin eseriniz

Nur Camii yapımında emeği geçen ve katkı sağlayanlara, Yıldırımlar Dinlenme Tesisinde bir yemek verildi.

YEMEK PROGRAMI DÜZENLENDİ

Düzenlenen yemek programına, Vali Ali Kolat, Kırıkkale Milletvekili Prof. Dr. Beşir Atalay,  Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, İl Müftüsü Bekir Gerek, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa Boyabatlı ve diğer davetliler katıldı.

VALİ KOLAT'IN ÇOK BÜYÜK EMEĞİ OLDU

Yemekte konuşan Kırıkkale Milletvekili Prof. Dr. Beşir Atalay şunları söyledi: Biliyorsunuz, geçen hafta şehrimize yeni bir kimlik kazandıran, Nur Camimizi Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla halkımızın hizmetine açtık. Hamd olsun yıllardır süren, birçok kişinin çaba sarf ettiği bu büyük eseri tamamlamış olduk. Burada bulunan arkadaşlarımız bu caminin bitirilmesinde, inşaatının yürütülmesinde katkıları olmuştur. Burada temsilen bulunan arkadaşlara Kırıkkale Milletvekili olarak Sayın Valimizle birlikte teşekkür ediyoruz. Değerli Valimizin bu eserin tamamlanmasında çok büyük emeği oldu. Bundan önceki Belediye Başkanımız Veli Bey, hem bu caminin hem de Nokta Caminin yapımında destekleri oldu. Ayrıca Müftümüze işin koordinasyonunu sağladığı için teşekkür ediyorum. Bu çok özel bir çaba. Bu sadece Kırıkkale için değil, herkesin hayatında unutulmayacak bir eserdir. Bunlar hayatı güzel kılan hizmetlerdir. Diyanet İşleri Başkanımız her ramazan da buraya gelip son çalışmaları yakından incelediler.”

HAYATIMIN EN ÖNEMLİ ÇABALARINDAN BİRİSİ

Dolayısıyla onlara da burada çok teşekkür ediyorum. Tabi şimdi ki Belediye Başkanımıza çevre düzenlemesinde çok emekleri oldu. Ona da ayrıca teşekkür ediyorum. Tabi mimarımız, hayatındaki çok büyük eserlerden bir tanesini de yaptı. Selimiye Camiini örnek alsa da pek çok farklı zenginlikleri de bu eserinde kullandı. Vakıf işlerini yürüten arkadaşlarımız buradalar. Bu işin yine sivil motoru oldular. Diğer illere gidildi ve oralardan bağışlar toplandı. Bunlar hepinizin çabalarıyla oldu. Ayrıca bu çalışmalar herkese de nasip olmaz. Bu açıdan da şükretmek gerekir. Rabbimiz bu güzel çalışmayı yürütmemizi bize nasip etti. Ben bu açıdan çok şükrediyorum. Hayatımın en önemli çabalarından birisi olarak görüyorum. Ben bu anlamda tekrar emeği geçen, katkı sağlayan herkese özellikle Kırıkkaleli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun” dedi. 

SİLAH OSB ALANINI İNCELEDİLER

Atalay'ın konuşmalarından sonra, Nur Camii yapımında emeği geçenlere ‘Teşekkür Belgesi' verildi. Buradaki programın ardından Kolat, Atalay ve Saygılı ile birlikte inşaatı devam eden Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldılar.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı