“Sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak için emrinizdeyiz”

“Sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak için emrinizdeyiz”

VALİ SEZER 65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARIN DERTLERİNİ DİNLEDİ

VALİ SEZER 65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARIN DERTLERİNİ DİNLEDİ

“Sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak için emrinizdeyiz”

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş ve üstü vatandaşlarla video konferans yöntemiyle görüşerek dertlerini dinledi.

“Sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak için emrinizdeyiz” diyen Vali Yunus Sezer, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubunun sahada yönlendirilmesini yürüten Vefa İletişim Merkezini ziyaret etti.

Sahada yürütülen çalışmaları video konferans yöntemiyle takip eden Vali Sezer, daha sonra açıklamada bulundu. Koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların sokağa çıkma yasağını hatırlatan Vali Sezer, “Özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere Kırıkkale Valiliğince, Vefa İletişim ve Koordinasyon Merkezi kuruldu. Kent genelinde görevlendirilen 150 kişilik ekip, şu ana kadar bin 100 kişinin temel ihtiyacını karşıladı” dedi.

Sezer, daha sonra evinde bulunan 73 yaşındaki Niyaz Yiğit ile video konferans yöntemiyle görüştü. Yaşlı adam, sokağa çıkma yasağı talimatından 15 gün önce kendini evde karantinaya aldığını söyleyerek, “Dışarı çıkmayacağım Valim. İhtiyaçlarımızı getirdiler. Allah sizden razı olsun” diyerek şükranlarını sundu. Görüşmede Vali Sezer de, “Sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak için emrinizdeyiz” diyerek yaşlı amcaya moral verdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ