SİZİ BU HALE DÜŞÜRENLERE YAZIKLAR OLSUN

SİZİ BU HALE DÜŞÜRENLERE YAZIKLAR OLSUN

DİZ ÇÖKTÜRENLER UTANSIN

SİZİ BU HALE DÜŞÜRENLERE YAZIKLAR OLSUN
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkalespor`lu futbolcular önceki gün Kırıkkale Başpınar Stadı`nda ilginç bir eylem yaptı. Futbolculara taraftarlar da eylem süresince destek verdi. Takım Kaptanı Halit Ekinci ?Sağduyulu Kırıkkale halkını Kırıkkalespor için desteğe çağırıyoruz. Sezon başında beri beklenen maddi desteği göremedik ve alacaklarımızı alamadık? diyerek isyan etti.

 

İLGİNÇ EYLEM

Kırıkkalespor- Sancaktepespor maçının orta hakemi Hüseyin Çiftsüren?in başlama düdüğü ile birlikte tüm Kırıkkalesporlu futbolcular sahada diz çöktü. Statta bulunan taraftarlar da ilginç eyleme destek verdi. Bu sırada konuk takım Sancaktepe`li futbolcularsa kendi aralarında top çevirerek eylemi izledi. Maçın hakemi de eylem bitene kadar beklemekle yetindi.

 

BİR ŞEY SÖYLEMEM YANLIŞ OLUR

Kırıkkalespor Başkanı Ali Koç Uzel ilk yarı bitiminde verdiği demeçte, futbolcularının sahada gerçekleştirdiği ilginç eylem için ?Futbolcu arkadaşlarımız Kırıkkale`nin duyarsızlığını dile getirdiler. Bu konuda çok fazla benim bir şey söylemem yanlış olur? dedi.

 

DESTEĞE ÇAĞIRIYORUZ

Kırıkkalespor`lu futbolcular adına Takım Kaptan Halit Ekinci, ?Futbolcular olarak sezon başından beri alacaklarımızı alamıyoruz. Tepkimiz bu yönde idi. Anlayan anladı. Sağduyulu Kırıkkale halkını desteğe çağırıyoruz" diye konuştu. Kırıkkale Başpınar stadın da oynanan Kırıkkalespor ile Sancaktepe arasında lig maçı karşılıklı her iki takımın penaltılardan attığı gollerle (1-1) sona ermişti.

 

EYLEM HÜRRİYET?TE YER ALDI

Habere dünkü gazetemizin spor sayfasında geniş yer vermiştik. Yerel basından çoğu gazetenin yer vermediği eyleme, ulusal basından Hürriyet Gazetesi?de yer verdi.

 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ